Paraméterek

Oldalszám: 304 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Szexre hangolva

Szerző Leman, Kevin
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.500 Ft 4.050 Ft
Menny.:db
Szexre hangolva
4.500 Ft 4.050 Ft
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent! Új borítóval! - Kendőzetlenül a házassági intimitásról... 
Dr. Leman Szexre hangolva című könyvében a tőle megszokott közvetlenséggel, humorral és gyakorlatias megközelítéssel szól a szexuális intimitás fizikai és kapcsolati oldaláról házaspároknak – fiataloknak és idősebbeknek – és házasulandóknak egyaránt. Művében kendőzetlenül beszél a férfi és a női szexualitás különbségeiről, az örömszerzést fokozó szexuális pozíciókról, illetve olyan kérdésekről, amelyek arra ösztönözhetik a párokat, hogy őszintén és nyíltan beszélgessenek a szexről: „Könyvem célja, hogy felszabadítsa a gondolkodásukat, és felfedezzék az aktív és boldogító szexuális élet örömeit életük párjával.”
 
 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2021. 08. 10.
Nem is csodálom, hogy nem érkezett vélemény. Megfelelő vallásos közegről a prűd gondolkodást egy húsig ható intim témában nem egyszerű lefejteni. A nevemet és sem szeretném adni. Ennyire bátor nem vagyok.
Ajánlom mindenkinek aki elég bátor és eltökélt hogy a házas életről nemes egyszerűséggel a puszta tényeket megismerje. Mindezt tisztán és igeileg. És kész arra is hogy ezt a valóságba is megélje.
Egyszer azt mondta valaki, ha a keresztények között a sex jól működne akkor a férfiak mind keresztények lennének. Hajrá Hölgyeim és Uraim, hiszen igei dolog ha az otthonuk/házasságunk alapjai rendben és jól működnek!