Paraméterek

Oldalszám: 130 oldal
Méret: 28,5 x 20,2cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2005

Szex, drogok és Rock'n'Roll

Szerző Burns, Jim
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.700 Ft
Menny.:db
Szex, drogok és Rock'n'Roll
2.700 Ft
Menny.:db

Leírás

Az élet többé nem fenékig tejfel! Fiataljaink naponta fontos, sőt időnként veszélyes döntésekkel szembesülnek. Amikor felnőttek próbálnak beszélni velük, akár a falnak beszélnének. Úgy tűnik, a fiatalok csak egymásra akarnak hallgatni.
Íme egy eszköz, ami segíthet kapcsolatot teremteni a fiataljainkkal. A Szex, drogok és rock'n'roll egy új távlatokat nyitó bibliatanulmányozó anyag, aminek segítségével a fiatalok megvitathatják egymással a leglényegesebb dolgokat. Az izgalmas gyakorlatok segítségükre vannak abban, hogy megtalálják a válaszokat Isten Igéjében.
A Szex, drogok és rock'n'roll munkafüzetet két korosztály számára dolgozta ki Jim Burns, napjaink egyik legelismertebb ifjúsági vezetője. A tűzpróbának saját ifjúsági csoportjában vetette alá ezt a bibliatanulmányozó foglalkoztató füzetet. Egészen biztosan a te ifidnek is az elevenére tapint.

"A Biblia üzenetének aktuális és erőteljes tanítása tudja csak megvédeni a tinédzsereket a korszellem káros hatásaitól. Ez a munkafüzet ebben ad hatékony segítséget. Ajánlom minden ifjúsági munkásnak!"
Durkó István lelkipásztor, Magyaroszági Baptista Egyház Ifjúsági Missziójának vezetője, a Dünamisz Alapítvány elnöke


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!