Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Shannon Thomas- Gyógyulás a rejtett bántalmazásból

Ár:
4.500 Ft
4.050 Ft
Webár: 3.150-ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: 1 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás

A pszichés bántalmazásból való felépülés 6 szakasza
Mindenhol akadnak mérgező emberek a családokban, párkapcsolatokban, munkahelyeken, vallási közösségekben elrejtőzve. A pszichés bántalmazás alattomos és rejtett természete abból fakad, hogy a bántalmazók viselkedésének fontos elemei a megrögzött és ismétlődő titkos játszmák, melyeket egyedül vagy többedmagukkal űznek a céltáblának kiszemelt személlyel. A pszichés bántalmazás elszenvedői gyakran nem tudják pontosan leírni, mi is történt velük, sőt sok esetben nincsenek tudatában annak, hogy bántalmazó kapcsolatban élnek. A pszichés bántalmazásnak nincsenek külsérelmi nyomai. Nincsenek kék foltok, törött csontok, sem pedig lyukak a falban. A sebek, törések és lyukak a bántalmazottak belsejében vannak elzárva. A könyv felfedi a rejtett bántalmazás valódi természetét, és bemutatja a bántalmazásból való felépülés szakaszait, melyeken a terapeuta szerző megfigyelései alapján minden bántalmazott keresztülmegy a mérgező kapcsolatokból való gyógyulás során. A könyv egyszerűen, közérthetően és mély empátiával kíséri végig a túlélőket a felépülés útján. A könyv felfedi a rejtett bántalmazás valódi természetét, és bemutatja a bántalmazásból való felépülés szakaszait, melyeken a terapeuta szerző megfigyelései alapján minden bántalmazott keresztülmegy a mérgező kapcsolatokból való gyógyulás során.

(Harmat kiadó) 280 old. ára: 3.500-ft
 

Paraméterek

Oldalszám: 280 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2019

Vélemények

1.00
1 értékelés
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2019. 10. 24.
Sok sok kiadványt olvastam, s ettől a könyvtől sokat reméltem, mert az élezemben sok olyan problémával találkoztam, amiről a szerző ír. Sok sebet ejtett a szívemben a múlt és nehezen épültem fel belőle.
A könyv maga számomra elég száraz volt, s hogy a 95. oldal uzán sem olvastam Isten igéjéről egyetlen egyet sem, ez számomra eléggé kiábrándító volt.
Véleményem szerint a könyv lehetne hitelesebb, de inkább Isten igéje felé odientálódó...

Hasonló termékek!

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!