Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Philip Yancey - Hová tűnt az örömhír?

Ár:
4.500 Ft
4.050 Ft
Webár: 4.050.-Ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Régen jelent már meg a népszerű szerzőtől új könyv! Pedig az egyik legelismertebb és legkeresettebb keresztény író. Az államokban már két könyve is elnyerte az "Év legjobb keresztény könyve" díjat. (Jézus másként és a Meghökkentő kegyelem) Mindig nagyon izgalmas és nagyon aktuális témákról ír, amit az új könyve is bizonyít:- Hová tűnt az örömhír? Mert manapság - sajnos - jó pár gyülekezetben amit hirdetnek, az minden csak nem örömhír! Inkább csak terheket pakolnak a hívekre, és hosszan sorolják, hogy mit nem tehetnek többé! Ebben mi az örömhír?
Yancey ezúttal azt kutatja, vajon mi válthatta ki a társadalom ellenséges magatartását a kereszténységgel szemben. Megvizsgálja, mennyiben járul hozzá a hit és a politika összekapcsolása, valamint az evangélium olykor arrogáns hirdetése a kereszténység elutasításához. Rámutat, mi teszi örömhírré az evangéliumot, s mit érdemes óvnunk és őriznünk egy olyan kultúrában, amely meghaladottnak tekinti a kereszténységet. Izgalmas történetei ugyanakkor megcsillantják a reményt: hitünket olyan formában is kifejezhetjük, hogy azzal még a legcinikusabb kétkedőket is lefegyverezzük. 
- "Nem az a kérdés, hogy egyetértesz-e valakivel, hanem az, hogyan viselkedsz azzal, akivel homlokegyenest ellentétesen gondolkodsz!"
 
(Harmat) 316 old.
 

Paraméterek

Kötés: Keménytáblás

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!