Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

P.B. - Homokba írva... CD

Ár:
3.650 Ft
Kiadó Pintér Béla
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

A lemezen 10 vadonatúj, teljes egészében saját szerzemény található. Énekek az életről, hitről, reménységről, és a megbocsátás erejéről.

Több mint egy éves munka áll mögöttünk. Miután megírtam a szöveget és a zenét, Pető Illés barátom vette szárnyai alá az albumot. Elkezdődött a hangszerelés hosszú folyamata. Újra és újra átgyúrtuk a dalokat... Több nagyszerű zenészt is sikerült megnyerni az ügynek.
(Dobner Illés, Michael Payne, és Csikós Attila profi gitárjátékukkal tették hozzá a magukét az új lemezhez.)
A vokálokat állandó énekeseim és barátaim énekelték fel. Bögös Edit, Klári(m), Révész Adél, és Révész Balázs. Azért (is) öröm velük dolgozni, mert nem csak a hangjukra számíthatok...
Szívük-lelkük benne van a dalokban. A stúdió munkálatok Budapesten a Híradó stúdióban készültek, a szóló éneket, és a vokálokat Békésen, Gianni barátom stúdiójában énekeltük fel. A dalok az életről, sőt kicsit talán az életemről szólnak. Mindazt "kiéneklem magamból" amit az elmúlt időszakban átéltem, megértettem. Sokat alakított rajtam az Isten, gondolkodásmódban, hozzáállásban. Mint minden lemezem, ez is Neki, Érte, és Róla szól. Nem titkolt célom, hogy ezek a dalok is szólítsák meg az Isten nélkül élőket. Ezért arra törekedtem, hogy érthető, világos legyen az üzenet, de úgy, hogy közben ne azt kelljen éreznie a hallgatónak, hogy mindenáron rá akarom beszélni valamire. Örülök ha dalaimmal gondolatokat ébreszthetek, és elmondhatom: Van választási lehetőség. Isten szeret engem, elengedte a tartozásomat. Minden egyes dalom megírásakor ez az ami motivál. A lemezen hallható dalok is ebből a felismerésből születtek:
Valaki nekem is megbocsátott...

(Pintér Béla) CD ára: 3.650-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!