Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Patricia St. John - Virginia otthonra talál

Ár:
1.500 Ft
Webár: 1.275-ft
Kiadó Evangéliumi Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

AMIKOR a kisleány becsöppen a bányászok táborába, senki sem tudja igazán, mi a teendő. A gyermek ugyanis elveszítette az édesanyját. Ki fog így gondoskodni róla? Még csak egy kisbaba, akinek szüksége van valakire, aki megeteti és felöltözteti. 
Egy durva, öreg bányász vállalkozik a feladatra. Nem a legalkalmasabb, mégis az egyetlen a településen, aki tud valamit a gyermekekről. A kisbaba neve Virginia – ezt legalább tudja –, azt viszont nem, hogy a kisleány örökre meg fogja változtatni az életét… 
Az öregember nekilát, hogy felvegye a harcot piszkos, régi életének szemetével és pókhálóival, hogy kész legyen egy kisbaba befogadására! Nem ugyanez történik akkor is, amikor a Szent Szellem belép az életünkbe? Elkezdi megtisztítani a szívünket, és örökre megváltoztatja az életünket. 
Patricia St. John huszonhét évet töltött hivatásos misszionáriusként Észak-Afrikában, emellett termékeny ifjúsági regényíró is volt. Könyveit a világ minden táján szeretik és nagyra becsülik a gyerekek. Néhány könyvéből izgalmas film is készült. Lebilincselő kaland, mely a való életből merít, ez Patricia St. John ismertetőjele. 

(Evangéliumi) 22 old. keménytáblás, nagyalakú. ára: 1.500-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!