Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Örömre teremtve

Ár:
1.900 Ft
1.710 Ft
Kiadó KIA Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

- A szexuális életről házasoknak!-
Újra megjelent ez a 
Dr. Ed Wheat / Gaye Wheart nagyszerű könyve, de most új címmel! A kiadó szerint ez a cím jobban fedi a könyv tartalmát .

Házaspárok ​meglepően nagy száma hagyja figyelmen kívül mind a mai napig Istennek a házasságukra vonatkozó terveit. Vannak ugyan, akik felismerik, hogy házastársi kapcsolataik nem olyan teljes, mint amilyen lehetne, s ezért aktívan keresik a válaszokat; sokan viszont szinte tudomást sem vesznek arról, hogy szexuális közösségük az öröm és a kielégülés forrása lehetne.

Manapság az emberek teljesen nyíltan beszélnek a szexről, de valójában kevés pontos információ található a házaséletről, és ezen belül arról, hogy mit várhat a férj és a feleség a házastársával folytatott intim kapcsolattól. A világi médiában ritkán hallunk bármit is arról, hogyan kell szeretettel betölteni házastársunk szükségeit, vagy arról, hogy a szex csak az egyik alkotóeleme a társunkkal fenntartott összetett elkötelezettségi viszonyrendszernek. A legtöbb keresztyént soha nem tanították meg arra, hogy mit mond a Biblia a szexről, hogyan élvezzük azt, amit Isten tervezett el a férjnek és a feleségnek, mint ahogy arra sem, hogy mi erről az orvosi álláspont. Azok a tények és adatok, melyeket az orvos és házassági tanácsadó szerző felsorol, a mai napig is aktuálisak. Olyan információkat ismertet meg az Olvasóval, melyek minden házas vagy házasság előtt álló személynek fontosak, akik keresik a szexualitás bibliai keretekbe foglalt orvosi magyarázatát. 

(Ker.Ism.A.) 325 old. bolti ára: 1.900-ft  Web ár: 1.710-ft

 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!