Paraméterek

Kiadás éve: 2024

MIZU 3. - játékkártya

Szerző Ifjúságépítők
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Játék
4.500 Ft
Menny.:db
MIZU 3. - játékkártya
4.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Új! Mizu harmadszor is!

A Mizu kártyasorozat egy beszélgetést indító játék. A francia kártya mintájára 52 kérdéssel ellátott lap található a pakliban. A négy szín ♠️♣️♥️♦️ egy-egy témakört jelöl (bemelegítő kérdések, Istennel kapcsolatos kérdések, párkapcsolati kérdések, szexualitást érintő kérdések), melyek segítségével elgondolkodhatunk, Istennel milyen terve van az életünkben.

A négy téma leírása

 * Bemelegítő kérdések - könnyedebb, mégis érdekfeszítő kérdések, amik segítenek megérkezni a párkapcsolat és a szexualitás témájához.

 * Istennel kapcsolatban - mély kérdések arról, hogy Isten mit mond a párkapcsolatról, szexualitásról. Segít elindulni, gondolkodni arról, hogy mi az Isten akarata ezekkel, mit gondolhat ezekről.

 * Párkapcsolat - a házassággal és a házassághoz vezető párkapcsolati úttal kapcsolatos kérdések: lehetőségek, örömök, kihívások, hibák. Hogyan érdemes belevágni, miket lenne jó elkerülni?

 * Szexualitás - a szexualitás megélése, pornó, védekezés, házasság előtti szex. Mit gondolsz ezekről? Kérdések, amik talán még több kérdéseket szülnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!