Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Miklya L.Mónika/Zsolt - Beszélgető Biblia

Ár:
6.999 Ft
6.299 Ft
Webár: 6.299.-Ft
Kiadó Móra könyvkiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás

Történetek az Ó- és Újszövetségből gyerekeknek
A magyar szerzők által írt és magyar grafikus által illusztrált gyermekbiblia egyik fő feladata, hogy a 21. századi gyerekek számára közel hozza az ó- és újszövetségi történeteket, és ezzel elevenné, átélhetővé tegye a bibliai példákat. Az óvodás kortól 10-12 éves korig ajánlható gyerekbiblia megírásánál a szerzők törekedtek arra, hogy a szöveg alkalmas legyen esti mesélésre, önálló olvasásra és gyermekáhítatok tartására, akár a családban, akár az iskolában, gyülekezetben. 
A laikusok számára fontos szerepet kaptak a kötetben az ünnepek, mint a karácsony, a húsvét, a pünkösd, és a kevésbé ismert jeles napok, mint a virágvasárnap, vagy a mennybemenetel ünnepe. A hitoktatásban való felhasználás érdekében a témákat úgy választották ki, hogy lehetőleg minél inkább illeszkedjenek a keresztény egyházak főhatóságai által kiadott hivatalos hittan tantervekhez.A Beszélgető Biblia nyelvezetében, stílusában közelít a mai gyerekek nyelvhasználatához, olvasáskészségéhez, a szerzők az adott történeteket közös gondolkodásra hívó bevezetővel indítják. Kőszeghy Csilla ihletett rajzai pedig a hit derűjét közvetítik.

(Móra) 256 old. keményborítós, nagy alakú

Paraméterek

Oldalszám: 256 oldal
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2018

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 04.
Rendkívül hasznos és gyermekszemléletű. Hitoktatóként csakis ajánlani tudom. Egyik tanítványomnak rendeltem meg, a csalàdja és a gyermek is nagyon szereti ezt a könyvet.

Hasonló termékek!

Webár és bolti ár megegyezik
5.750 Ft