Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Joyce Meyer - Kikezdhetetlen bizalom

Ár:
2.950 Ft
2.655 Ft
Webár: 2.655-ft
Kiadó Immanuel Alapítvány kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Menny.:db

Leírás

Ha mindenbe, amit teszünk, belekeverünk egy jó adag Istenbe vetett bizalmat, lehetővé válik számunkra, hogy aggodalmaskodás, szorongás, félelem, okoskodás vagy erőtlenséget okozó stressz nélkül éljük az életünket. Az emberek hajlamosak arra, hogy - a kellemetlen tapasztalataik miatt -  önmagukban bízzanak, és elég sok időbe kerül megtanulniuk, hogyan bízzanak Istenben.
Az Ő útjai azonban jóval magasabbak az emberek útjainál, és Igéje azt tanítja az Ő jelleméről, hogy képtelen a hazugságra, vagy megtévesztésre. Remélem, ebből a könyvből megérted, hogy igenis lehetséges a korlátlan bizalom és a józan észt meghaladó hit elsajátítása. Tűzzük ki célul az Istenben való teljes bizalmat – nemcsak azért, mert ezzel Istent tiszteljük, hanem azért is, mert elképesztő haszna van. (Joyce Meyer)
(Immanuel) 235 old., bolti ára: 2.950.-Ft  Web ár: 2.655.-Ft

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 19.
Hírhamisítással és manipulációkkal teljes korunkban a bizalom a legnagyobb deficit. Az Édenkert óta ez a legsebezhetőbb pontja az embernek és az emberiségnek, itt sérültünk legjobban. Mivel egy bűn által megrontott világban élünk, sebeket kapunk, tragédiák történnek, Ezeket sokszor nem értjük, vagy kérdéseinkre nem kapunk választ. Joyce Meyer könyve segít abban, hogy megerősítsük, vagy visszaszerezzük a legfontosabbat hívő életünkben: az Istenbe vetett bizalmat, amely az egyetlen szilárd alap a nagy katasztrófák - személyes, társadalmi, vagy természeti földindulások idején is.
| 5 / 5 csillag!
2020. 03. 19.
Ajándékba kaptam ezt a könyvet, s némi kétkedéssel nyitottam ki . A napra szóló üzenetek ugyanis egyes szám első személyben íródtak, úgy, mintha Jézus szólna hozzánk. És valóban: minden üzenetből sugárzik a felemelő és végtelen szeretet, a bölcs útmutatás, az Ige fénye és világossága. Azóta minden reggelem ezzel a könyvvel kezdődik, és évek óta feltölt, megvigasztal, megerősít, mert valóban Jézus arca sugárzik belőle. Én is sokaknak ajándékoztam már, kivétel nélkül mindenki azt mondta, hogy áldás a számára.