Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

John C. Maxwell - A vezető 21 nélkülözhetetlen tulajdonsága

Ár:
1.650 Ft
Kiadó Bagolyvár Könyvkiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Válj olyan emberré, akit mások szívesen követnek!

Miről álmodozol? Legmerészebb elképzeléseidben milyen tevékenység közben látod magad? És vajon mi áll közted és az álmod között?

A válasz a vezetés. "Minden a vezetésen áll vagy bukik, de a vezetés elméletének ismeretével még csak félig nyertük meg a csatát. A vezetés megértése és a tényleges vezetés két különböző dolog."

A kulcs, mellyel a vezetés elméletét értő emberből a valós világ sikeres vezetőjévé alakíthatod magad, a jellem. A jellemedben rejlő tulajdonságok hozzák lendületbe és bontakoztatják ki vezetői képességedet - vagy állnak a sikered útjába.

Dr. Maxwell szerint: "Minden vezető fejlődésének része a vezetés törvényeinek elsajátítása, hiszen ezek azok az eszközök, melyek megtanítják nekünk, hogyan működik a vezetés. De a vezetők mindig amiatt értékesek, ami a belsejükben rejlik. Ha el akarsz jutni a vezetés legmagasabb szintjére, belülről kifelé haladva kell kifejlesztened jellemed e tulajdonságait."

Ha megfigyeled a nagy vezetőket, úgy találod, hogy mindnyájan birtokában vannak a 21 tulajdonságnak, melyeket e könyv taglal. Akkor vagy alkalmas a vezetésre, ha lefekteted a belső alapokat, és akkor válhatsz vezetővé, ha kívül építkezel rájuk. "Ha erre képes vagy - mondja Maxwell - rá fogsz jönni, hogy a világon semmi sincs, amit el ne érhetnél."

Paraméterek

Oldalszám: 158 oldal
Kiadás éve: 2007

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!