Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Jing, Liu Csen - A mennyei ember

Ár:
1.990 Ft
Kiadó Patmos Records
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás

Jün testvér (Liu Csen-Jing) a kínai házi gyülekezetek hálózatának egyik legfőbb vezetője, akinek kalandos életútján keresztül hiteles bepillantást nyerhetünk a Kínában működő úgynevezett földalatti egyház kibontakozásába és működésébe.
Az olvasónak bizonyára az az érzése támad helyenként, mintha az Apostolok cselekedeteinek újabb fejezeteit olvasná - persze mai szereplőkkel és helyszíneken - ezúttal a huszadik század végi Kínában. De Jün testvér és a kínai egyház történetének egy nagyon megrázó oldala is van. A hitük miatt bebörtönzött, brutális kínvallatásokban részesített, embertelen körülmények között fogva tartott, sokévi kényszermunkára, sőt nemegyszer halálra ítélt keresztények és családjaik szenvedéstörténete a médiából megszokottnál jóval árnyaltabb képet fest Kína újkori fölemelkedéséről és gazdasági sikereiről.
Az európai olvasót helyenként bizonyára sokkolni fogják az e lapokon elmesélt hiteles történetek, ugyanakkor óriási bátorítást meríthet abból, hogy napjainkban is vannak sokan, akik még ezt az árat is hajlandók megfizetni Jézus Krisztus követéséért.

(Patmos) 390 old. ára: 1.990-ft

Hasonló termékek!

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 06.
Kötelező olvasmány mindenkinek aki nem csak vallásos.
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 26.
Teljes és megrázóan mély bizonyságtétel Jézusról, hogy ő él! Minden komoly hívőnek és egyházvezetőnek olvasnia és megszívlelnie kellene!
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 14.
Kitűnő könyv!