Jézus meghallgat / Jézus válaszol

Szerző Young, Sarah
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.490 Ft 4.040 Ft
Menny.:db
Jézus meghallgat / Jézus válaszol
4.490 Ft 4.040 Ft
Menny.:db

Leírás

 Sarah Young napi áhítatos kis könyve, (Jézus hív, Jézus szólít) évekig vezette a TOP listát!  Sok éven keresztül csak a saját szavait írta le imanaplójába úgy döntött hogy jobban fog figyelni a Megváltó hangjára, és elkezd „figyelni" arra, amit Ő mond. Új könyvében a békesség, öröm és reménység imái olvashatók a naponkénti elcsendesedéshez. Sokan úgy vagyunk vele, hogy szeretnénk imádkozni, de nem tudjuk biztosan, mit mondjunk, vagy hogyan fogjunk hozzá. Sarah Young, a Jézus hív – Jézus szólít bestseller szerzője ebben a könyvében egy 365 napig tartó útra invitál, hogy igeversekre épülő imádságok segítségével kerüljünk közelebb ahhoz, Aki maradéktalanul szeret bennünket.
Akár évek óta gyakorlod az imádkozást, akár most próbálod ki először, a Jézus meghallgat – Jézus válaszol békességről, örömről és reménységről szóló imádságai vezérfonalként szolgálhatnak a naponkénti elcsendesedésedhez. Az imádságok után felsorolt igehelyek újra meg újra Isten Igéjéhez terelgetnek vissza. Tapasztald meg te is, milyen csodálatos módon képes az imádkozás megváltoztatni a szívedet, befolyásolni az életedet és elmélyíteni az Istennel való kapcsolatodat.

Sarah Young művei az elmúlt két év legnagyobb könyvsikerei közé tartoznak. Milliók vásárolták és vásárolják angolul és más nyelveken is. Magyarországon megjelent "Jézus hív – Jézus szólít" című könyve szintén sokak számára jelentett bátorítást, vigasztalást.
A szerző filozófiai és lelkigondozói diplomákat szerzett több egyetemen végzett tanulmányai során. Férjével együtt sok-sok országban tartanak előadásokat, lelkigondozói alkalmakat. Misszionáriusi szolgálatuk pedig az ausztráliai Perthben zajlik, ahol japán emberek felé szólják a legcsodálatosabb hírt.


(Immanuel Alap.)  400 old.

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 06. 29.
2022. 06. 22.
nagy kedvenc lett ez a napi imádságokat tartalmazó könyv, sarah young másik áhitatos könyvével együtt. csak ajánlani tudom!