Paraméterek

Oldalszám: 200 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022

Jézus / Az Isten, aki név szerint ismer

Szerző Max Lucado
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db
Jézus / Az Isten, aki név szerint ismer
2.300 Ft 2.070 Ft
Menny.:db

Leírás

Jézus. Talán csak hallottál róla. Vagy tudod, ki ő, sőt, imádkoztál is hozzá. De mennyire ismered őt? Max Lucado több mint három évtizede ír Jézusról. Ebben a könyvben még mélyebbre visz a Megváltó életének és jellemének megismerésében. Nemcsak tényeket tudunk meg Jézusról, hanem megismerjük a szívét: az örömét és a bánatát, a szenvedélyét és a fájdalmát, s hogy miért olyan fontos neki a mi megmentésünk. Jézus harminchárom éven keresztül átélte és átérezte mindazt, amit mi: a gyengeséget, a fáradtságot, a szomorúságot, az elutasítást. Elfáradtak a lábai és fájt a feje. Kísértések érték és próbára lett téve az ereje. Ebben a megvilágításban gondolni Jézusra majdhogynem tiszteletlennek tűnik. Sokkal könnyebb, ha kihagyjuk a testet öltés emberi oldalát. Takarítsuk csak el a trágyát a jászol körül! Töröljük ki a verítéket a szeméből! Ha csak isteni oldalát látjuk, akkor távoli, becsomagolható és kiszámítható marad.

De ne tegyük ezt! Hadd legyen annyira emberi, amennyire akar! Engedjük be világunk sarába és szennyébe, mert csak így tud kihúzni minket onnan. Azzal, hogy emberré lett, lehetővé tette, hogy meglássuk Istent. Az ő könnyei Isten könnyei. Az ő hangja Isten hangja. Ha tudni akarod, mi számít Istennek, akkor nézd meg, mi számít Jézusnak. Ha tudni akarod, mit tesz Isten a világban, akkor tűnődj el Jézus szavain és életén. Isten azt akarja, hogy megismerjük őt. Engedd, hogy a könyv lapjain megszólítson a történelem  legnagyobb Hőse, akiben megtalálod a választ legnagyobb szükségeidre!

Vélemények

5.00
2 értékelés
2
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 11. 07.
Egy kiváló könyv. Az olvasása közben ott érzi magát az ember a helyszínen, abban a korban, időben. Igazán szívhez szóló, én többször megkönnyeztem. Élethű bemutatása Jézus tevékenységének. Csak ajánlani tudom.
2022. 10. 29.