Paraméterek

Oldalszám: 243 oldal
Méret: 18 x 13cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2024

Jeruzsálem a remény és a jövő városa

Szerző Harri Kröger
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
könyv
2.900 Ft
Menny.:db
Jeruzsálem a remény és a jövő városa
2.900 Ft
Menny.:db

Leírás

Jeruzsálem története 3000 évre nyúlik vissza egészen Dávid király uralkodásáig. ez az a város melyet sokan az ígéretek városának hívnak, mindamellett, hogy Izrael modern fővárosa. A világ minden táján ismert három monoteista vallás városa is - a zsidóké, a keresztényeké és a muszlimoké.

Jeruzsálem korábban egy elhagyatott romváros volt, de most a világ egyik legmodernebb városa, ami a reménység és a jövő városa is. A történelem folyamán uralkodásáért sokan harcoltak, de Jeruzsálem, a királyok Királyának, Jézusnak, a Messiásnak adatott örökre.

Ez az a város, ahol Jézus meghalt az egész emberiség bűnéért. Viszont ezzel nem ért véget Jeruzsálem szerepe, hiszen további események helyszínéül szolgál. Többnyire a keresztények számára köztudott, hogy prófétai korban élünk, és megragadó események állnak még előttünk: a Messiás érkezése, amely az új mennyei Jeruzsálemben csúcsosodik ki.

Ebben a könyvben Harri Kröger, MTh, lelkipásztor, a könyv szerzője, aki mag is több mint tíz évet élt Jeruzsálemben, lenyűgöző módon világítja meg Jeruzsálem történetét és jelenét, továbbá saját értelmezését adja a város jövőjéről.

Harri Kröger, Izrael-szakértő és idegenvezető hosszú éveken át kalauzolt csoportokat Izraelben, és ő maga is meg van győződve arról, hogy a városnak fényes jövője van.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!