Paraméterek

Kötés: Puhatáblás

Isten megtapasztalása napról napra

Szerző Blackaby, H. R.
Átlagos értékelés: (2)
Kívánságlistára teszem
Könyv
3.200 Ft 2.880 Ft
Menny.:db
Isten megtapasztalása napról napra
3.200 Ft 2.880 Ft
Menny.:db

Leírás

Az  Isten megtapasztalása című könyv szerzőpárosai összeállítottak egy napi áhítatos könyvet a kedves Olvasóknak. Egy-egy igét olvashatunk és hozzá kapcsolódó magyarázatot vagy történeteket. A szöveg és a napi ige elsődleges célja, hogy közelebb hozza az Olvasót a Teremtőhöz és megtapasztalja az ő napi hűségét. "Ha ma az ő útján járunk, holnap ott leszünk, ahol ő akar látni minket" 

A gondolatok, melyek ebben az áhítatos könyvben szerepelnek, Isten életen át tartó naponkénti keresését tükrözik vissza.
Sok gondolat olyan szellemi meglátásokat tükröz, melyeket Isten kegyelmesen megosztott velünk az évek során, és örömünkre szolgál, hogy mi is átadhatjuk. Semmi sem pótolhatja a Szentírás olvasásának életet megváltoztató élményét. Ez a könyv nem akarja Isten igéjének a helyét átvenni az életedben, hanem igeverseket hoz eléd, amiken elgondolkodhatsz. A Szentlélek a tanítód, ő fog a szívedre helyezni dolgokat, amikor olvasod az áhítatokat. Általában egy ige van minden napra. Legyen kéznél a Bibliád, hogy elolvashasd a környező igeverseket és a tágabb igeszakasz további kijelentéseit. "
Az a vágyunk, hogy a könyv áldás legyen a számodra, ahogy a benne levő igazságok meggazdagították a mi életünket is, megtapasztalva azokat az Úrral való járásunkban" – írja a szerzőpáros.

(Ker. Ism. A.) 392 old.  

Vélemények

4.50
2 értékelés
1
1
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 02. 08.
Ajándékba vettem, örömmel ogadták.
2020. 10. 18.
Nagyon sokat jelentett a szerzőpáros klasszikus könyve Isten megtapasztalásáról, sokat vártam az általuk írt napi áhítatokról. Bevallom, van pár olyan, ami nekem nem talált el különösebben semmit, viszont vannak olyanok, amik óriási hatással voltak rám!

Például Jób könyvét nem különösebben szeretem, de ahogy ők írtak róla az egyik októberi áhítatban, az nagyon jó lett, átformált. Írtam belőle egy rövid üzenetet is: https://lelkiebed.hu/hetindito-uzenet-csak-hirbol-hallottam-rolad-de-most-sajat-szememmel-lattalak/