Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Inspiráló Biblia - ÚjKároli ford. (díszdobozos)

Ár:
15.000 Ft
13.500 Ft
Kiadó Magánkiadás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Inspiráló Biblia – a kreatív bibliatanulmányozáshoz   Megjelenés dátuma: 2019-november
 
Már nagyon közel van az év nagy dobása: - már elkészült, és jövő hónapban jelenik meg az ÚjKároli Bibliák kiadó (Veritas), Inspiráló Bibliája, amely a kreatív bibliatanulmányozás első magyar nyelvű eszköze lesz! 20 év állóvíz után, végre megmozdultak a kiadók és sorra jelennek meg a legkülönbözőbb méretű, színű és fordítású Bibliák. Mindenki - főleg a Vásárlóink -  nagyon örvendeznek és gyönyörködnek a választékban!  Ennek lesz - a kiadó szerint már idén,  most ősszel - a következő gyöngyszeme ez az új Biblia!
 

Az Inspiráló Biblia egy olyan kiadvány, mely a kreatív bibliatanulmányozás eszköze.

Cél: mélyen megérteni Isten Szavát és kreatív feleletet adni rá. Úgy is mondhatnánk, hogy rajzos dicsőítés, reakció, visszhang az isteni Szóra.

Az egyik legnagyszerűbb dolog ebben, hogy generációtól és lelki érettségtől függetlenül részt vehet benne bárki. Egy igazán egyedülálló módja annak, hogy valaki elmélyüljön Isten Igéjében és új, frissítő módon reflektáljon rá. Ennek segítő eszköze lesz az Inspiráló Biblia. Ez a Biblia – mely természetesen az újonnan revideált Károli-Biblia szövegét használja – és széles margókkal rendelkezik a lapszéleken, elegendő helyet biztosítva a megszólító Igére való válaszra, illetve tartalmaz 400 illusztrációt is, melyek segíthetnek beindítani a kreatív fantáziánkat. Gyakorlatban ez úgy fog kinézni, hogy: a lapszéleken (margókon), váltakozva lesznek: fekete/fehér rajzok (igékkel), amelyek  kiszínezésre várnak, vagy csak üres,vonalas rész (mint egy füzetben), amelyre jegyzetelni lehet. 

Főbb jellemzők:
 - Színes selyemkötés
 - Gömbölyített sarkok
 - Mintás élmetszet
Méret: 170×208×40cm

(Veritas) 1520 old. exkluzív díszdobozos, ár: 15.000-ft

 
ELŐRENDELÉST MÁR MOST ELFOGADUNK!