Paraméterek

Oldalszám: 1520 oldal
Méret: 25,6 x 19,8cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2022

Inspiráló Biblia - nagy méret

Szerző Veritas
Átlagos értékelés: (11)
Kívánságlistára teszem
Könyv
19.990 Ft 17.991 Ft
Menny.:db
Inspiráló Biblia - nagy méret
19.990 Ft 17.991 Ft
Menny.:db

Leírás

Inspiráló Biblia – a kreatív bibliatanulmányozáshoz 

Egy papírtokba lett csomagolva, és ebből kicsúsztatva egy gyönyörű, matt, türkízkék, bőrtapintású keményborítós Biblia tárul elénk, amely még egy gumipántot is kapott! A lapok éle egy virágképet idéz...

Cél: mélyen megérteni Isten Szavát és kreatív feleletet adni rá. Úgy is mondhatnánk, hogy rajzos dicsőítés, reakció, visszhang az isteni Szóra. Az egyik legnagyszerűbb dolog ebben, hogy generációtól és lelki érettségtől függetlenül részt vehet benne bárki. Egy igazán egyedülálló módja annak, hogy valaki elmélyüljön Isten Igéjében és új, frissítő módon reflektáljon rá. Ennek segítő eszköze ez az Inspiráló Biblia. Ez a Biblia – mely természetesen az újonnan revideált Károli-Biblia szövegét használja – széles margókkal rendelkezik a lapszéleken, elegendő helyet biztosítva a megszólító Igére való válaszra - jegyzetelés, rajzolás, színezés - , illetve tartalmaz 400 illusztrációt is, melyek segíthetnek beindítani a kreatív fantáziánkat. Gyakorlatban ez úgy nézni ki, hogy: a lapszéleken (margókon), váltakozva lesznek: fekete/fehér rajzok (igékkel), amelyek  kiszínezésre várnak, vagy üres, vonalas rész (mint egy füzetben), amelyre jegyzetelni lehet.

Főbb jellemzők:
- Cérnafűzött, keménytáblás
- Gömbölyített sarkok
- Mintás élmetszet
- Méret: 19,8 x 25,6 cm
- Oldal: 1.520 old.

(A mellékelt fotók között találni fog angol nyelvűeket is. Ezek csak illusztrációként szolgálnak arra, hogy ilyen  - vagy hasonló - rajzok találhatók a magyar nyelvű változatban is!)

Vélemények

4.64
11 értékelés
10
0
0
0
1
Írja meg véleményét!
2024. 02. 24.
2023. 03. 07.
Egy igazi kincs! Minden értelemben, külalakja, kemény kötése, hófehér lapok és olvasható betűk, nem beszélve a tartalomról! Ajándék lesz!
2020. 12. 20.
A Biblia olvasása egy turbulens utazás, bizonyos verseket gyakran, egyeseket szinte sosem idéznek. Az inspiráló Biblia sok módon tud segíteni ebben az utazásban. Mindenkit ennek a kiadásnak más és más részlete ösztönöz hét arra, hogy ki nyissa. A könyv megjelenése, szépsége szó szerint csábít arra, hogy kinyissam.
A nyelvezete szerencsésen modernizált, jól olvasható.
Rég vágytam már egy Bibliára, ami tanulmányozható, a szöveget jelölgethetem benne, rendszerbe foglalt színek szerint kiemelhető belőle egyes részleteket, kommentálhatom a lap szélét, mint régen tették, olvasása élő, élmény, beszélgetés Istennel. .
Most a saját példányokat vettem birtokba, a lányomnak szánok egy másikat a 14. születésnapjára.
Kedves kiadó, sürgősen kéne egy férfias változat, a fiam 3 év múlva lesz 14... Szóval, ha kérhetném....
2020. 09. 07.
2020. 08. 02.
Lányom kérte ajándékba a névnapjára.
11 éves lesz, egyházi iskolába jár...
Az utóbbi időben egyre jobban érdeklődi a HIT iránt.
2020. 07. 19.
Szerintem fantasztikus kiadványt tartunk a kezünkben.
Igényes, gyönyörű, tartalomhoz illő. Tényleg inspiráló hogy többször átolvasva bevésödjön a szívbe az üzenet. A vizuális élmény külön segít ebben. Köszönjük az alkotóknak!
2020. 05. 16.
Nagyon örülök, hogy ilyen formában is megjelent a Szentírás. Lehetőséget hagy a hosszasabb elmélkedésre. A szöveg tördelése kicsit furcsa, de nem zavaró. Természetesen nem vagyunk egyformák, van akinek a hagyományos változat jön be, de nekem személy szerint ez a kiadás új élménnyé teszi az Biblia olvasását.
2020. 02. 14.
2019. 12. 01.
A Biblia, a kónyvek könyve nem is értékelhető, mert az értéke felbecsülhetetlen. Mindenki saját képére formálja azt az aláhúzásaival, jegyzeteivel, kiemeléseivel. No éppen ez a lehetőség ragadott meg, és 6*-ot is adnék annak, aki ezt így kitalálta! A papír is jól bírja a színes ceruzát. A tok, amelybe zárható, igen strapabíró és védi a Könyvet.
Az előrajzolt virágok, idézetek nagyon szépek, kívánják a színezést.
2019. 11. 07.
Kézbe vettem, átlapoztam. Nem veszem meg. Ez nem az, amire vágyik a Biblia olvasó ember. Én a következőt szeretném:
- A borítása legyen kemény, de hajlékony (nem kell színezni)
- Széles margók (semmi rajz, semmi vonalazás)
- Versek külön szedve
- Lehetne nagyobb betűkkel is
- Talán tanulmányozásra felkészítv e - színezőkkel tele a piac
2019. 11. 01.
Csodálatos!!!!! Számomra a legjobb benne,hogy miközben jegyzetelek,vagy színezek, jobban át tudom gondolni,hogy mit üzen Isten nekem az adott Igén keresztül, sokat segít az elmelkedesben! ❤️