Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ifjúságépítők - kézikönyv

Ár:
2.880 Ft
2.592 Ft
Webár: 2.592-ft
Kiadó Új Remény Alapítvány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Az Ifjúságépítők egy átfogó, gyakorlati segédeszköz a kapcsolatorientált ifjúsági munkához. Célja, hogy segítségedre legyen olyan aktív, növekvő ifjúsági csoport építésében, melynek tagjai Jézusnak odaszánt életű, társaikkal és vezetőikkel egészséges, őszinte kapcsolatban álló fiatalok. Az Ifjúságépítők alapvető olvasmány hivatásos és önkéntes gyülekezeti munkások számára, főiskolai és teológiai ifjúságimunkás-képzéshez, és mindazoknak, akiket érdekel egy jól működő ifjúsági szolgálat kialakítása. "Erre a könyvre több, mint egy évtizede várunk." Lénárt Viktor (Magyarországi Evangélikus Egyház Ifjúsági Bizottságának elnöke)
"Több évtizedes tapasztalat és sok hitharc eredménye ez a könyv. Miközben sok gyakorlati ötletet meríthet az olvasó, lelkileg is épülni fog." Durkó István (Magyarországi Baptista Egyház Ifjúsági Missziójának vezetője)
"Olyan "tankönyvet" vehetünk kézbe, ami megkerülhetetlen útmutatója lesz mindnenkinek, aki szívén viseli a fiatalok helyzetét, aki komolyan veszi örömeiket és bánataikat; vagyis mindnyájunknak, akik az ifjúsági misszió "rabjai" vagyunk." Ódor Balázs (Magyarországi Református Egyház,Zsinati ifjúsági tanácsos)

(Új Remény alapítvány) 380 old. ára: 2.880-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!