Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

H.v. Brummelen - Istennel az osztályteremben

Ár:
2.300 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-02-06

Leírás

Újra megjelent,  - egy bővített kiadás új borítóval!
Az Istennel az osztályteremben című könyv átfogó képet ad a tanulásról, és a tanításról. Bemutatja a tanítás közismert megközelítéseit, és felvázol egy keresztyén alternatívát. Kidolgozza a keresztyén emberképre épülő tanulási modellt. A szerző rámutat, hogy a tudás nem válaszható el az értékektől, elkötelezettséghez és szolgálathoz kell, hogy vezessen. Ezt felhasználja annak bemutatására, hogy a keresztyén tanárok hogyan tervezhetik meg napi programjukat. A könyv sok hasznos tanácsot és példát ad olyan témákkal kapcsolatban, mint az osztály légköre, fegyelmezés vagy a tanulók értékelése.

A könyv a már aktív, vagy jövendőbeli keresztyén tanárok érdeklődésére is számot tarthat. Felhasználható egyetemeken, főiskolákon neveléselméleti jegyzetként, vagy tanári vitakörök anyagaként, például keresztyén iskolákban.
Harro van Brummelen a Trinity Western University pedagógiai professzora, Langley-ben, British Columbia-ban. A keresztyén oktatás témakörében számos előadást tartott világszerte. Jelen könyvét már több nyelvre lefordították és kiadták. Sok könyv, tudományos cikk és tanulmány szerzője és társszerzője.

(ACSI kiadó) 290 old., ára: 2.300.-Ft

Hasonló termékek!

Webár: 2.565-ft
2.850 Ft 2.565 Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!