Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

G. Guide - Bibliai böngésző

Ár:
2.750 Ft
Kiadó Immanuel Alapítvány kiadó
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás

Szórakoztató kutatás a Bibliában - A Bibliai böngésző színes világa élményszerű tapasztalatszerzésre ad lehetőséget a kisgyermekeknek. A nagyméretű, apró részletességig kidolgozott illusztrációk megannyi böngésznivalót nyújtanak. A könyv minden oldala rejteget valami felfedeznivalót, amelyek neve a lapok szélén található. Az idősebb gyermekek arra is használhatják a könyvet, hogy a kiválasztott egyszerűbb szavakat kibetűzzék és megtanulják. Így ez a könyv egyúttal az első szavak könyve és egy keresgélős játék is lehet egyszerre.
Tartalom: A teremtés, Noé bárkája, Bábel tornya, Sámson Dágon templomában, A tüzes kemence, Jézus születése Betlehemben, Jézus a templomban, Jézus jóllakat húszezer embert, Bevonulás Jeruzsálembe, A húsvét és Jézus mennybemenetele

(Immanuel Alap.) 12 old. keménytáblás, nagyalakú. ára: 2.750-ft

Hasonló termékek!

Vélemények

3.67
3 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2021. 12. 11.
Éppen az hiányzik ebből a kiadványból, ami a lényeg! Hogy a gyerek, miután a rajz és a játékos feladat alapján megkedvelte a bibliai történetet, el is olvassa azt, és megismerje a lényeget: a bibliai üzenetet és igazságot.
Sajnálom, hogy néhány mondatban nem olvasható a bibliai történet és tanulság!
Pedig ma már sok család nem jár gyülekezetbe, világiasan élnek, nem tanítják a gyermekeiknek a bibliai történeteket, ez pedig egy jó missziós lehetőség lenne, ilyen családok ilyen gyerekeit megajándékozni egy jó figyelemfelkeltő kiadvánnyal. De itt sajnos nagyon mellé lőttek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 12.
Nagyon szuper! Szép, részletgazdag képekkel. Amikor a rokonság meglátta, többen szintén vettek.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2021. 11. 12.
Nagyon szuper! Szép, részletgazdag képekkel. Amikor a rokonság meglátta, többen szintén vettek.