Paraméterek

Oldalszám: 320 oldal
Méret: 20,5 x 13,5cm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2018

Férfiagy, női agy

Szerző Mark Gungor
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.990 Ft 4.490 Ft
Menny.:db
Férfiagy, női agy
4.990 Ft 4.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Isten hozott egy jobb házasságban!  
Mark Gungor párterapeuta, nemzetközi hírű házassági előadó és tanácsadó. Előadásai óriási nézettséget értek el a  legnagyobb, nyilvános videómegosztókon. Hitvallása szerint a boldog és tartós házasság titka a jó humorérzék és a sok nevetés. Kiváló előadó, mélyen tudományos információkat képes úgy átadni, mintha a néző egy stand-up comedy-t látna. "A házasság egy kozmikus vicc, annyira különbözünk egymástól" – írja az előadásairól készült videók révén hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő szerző. Magyarul elsőként megjelenő könyvében kertelés nélkül, ugyanakkor szórakoztató módon beszél arról, hogy a sikeres házasság a különbözőségeink ellenére bárki számára elérhető, aki kész tenni érte. 
"Az egy dolog, hogy olyan fergeteges humorral van megírva, hogy hazafelé a buszon a sálamba vinnyogtam, hogy csak félig nézzenek hülyének az emberek. (Itthon hangosan hahotáztam.) De emögött a humor mögött olyan kőkemény tartalom van, hogy két nevetés között bizony nem keveset pislogtam.Voltak gondolatok, amiknek azért örültem, mert már én is rájöttem és visszaigazolást nyertem. Voltak témák, amiknek azért, mert nagyon érdekesek és tudom, hogy a jövőben szeretnék majd velük bővebben foglalkozni.  Rengeteget olvastam házasságról az elmúlt 3 évben, de azt kell mondjam, Mark Gungor könyve kiemelkedő. 
Szóval szeretettel ajánlom azoknak is, akik azt érzik, nekik már nem lehet újat mutatni; vagy azoknak, akik eddig távol tartották magukat az ehhez hasonló könyvektől. A kettő közötti tábor pedig remélem, hogy nem is gondolkodik azon, hogy kell-e neki ez a könyv! :)" - Cs.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 12. 08.
Szuper könyv! Alapmű minden házaspárnak.