Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

E.Mittelstaedt - Poros úton mezítláb

Ár:
3.950 Ft
3.555 Ft
Webár: 3.555-ft
Kiadó Immanuel Alapítvány kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (3)
Menny.:db

Leírás

- a Lydia magazin alapítójának lebilincselő és bátorító története -
Elizabeth Mittelstaedt a Lydia magazin alapítója már gyermekként sokat hallott Jézusról, és bár fiatalon újjászületett, az élet igazán kemény, embert próbáló küzdelmeit mégsem tudta elkerülni. Egy kis vajdasági, magyarlakta faluban nőtt fel a kommunizmus ideje alatt, ahonnan tizenhét évesen Ausztriába disszidált (a szülei tudta nélkül) a szabadabb élet reményében. Ami azonban ott várt rá, sokkal inkább rémálomnak nevezhető. Ez után az első, fájdalmas csalódással járó "kaland" után fedezte fel Isten megbocsátó szeretetét...
A Poros úton, mezítláb című önéletrajzi könyve végigvezeti az olvasót nagy kitérőkkel teli utazásán: a poros kis falu egyszerű tanyájától egészen élete álmának beteljesedéséig, hogy az egész világot elérje a nyomtatott szó erején keresztül. Ebből az izgalmas, inspiráló könyvből megtudhatjuk hogyan is vált a ceruzáját becsben tartó, egyszerű kislányból egy vezető keresztény magazin alapítójává és főszerkesztőjévé, aki világszerte százezrek életére van hatással ma is.
"Amikor szemügyre veszem a cipők sorát, melyeket életutam egy-egy szakaszában hordtam, látom, milyen messzire is jutottam. Nagy mélységeket és szívfájdalmakat is megtapasztaltam, ám még nagyobb volt a magasság, ahová Isten szeretete és megtartó ereje repített. Ahogy végigjártam az emlékezés útját, megdöbbenve láttam, milyen gyakran történt, hogy a legmélyebb kudarcok és csalódások idején  "amikor már azt hittem, itt a vég" - Isten elmélyítette a Vele való kapcsolatomat és az elhívásomat. Ezért ne vesd meg te sem azokat a sötét időszakokat, mikor úgy érzed, meghalnak az álmaid. Arrafelé visz ugyanis az ösvény az Ő bőséges életéhez, a hit, a szabadság és a megbocsátás életéhez."

 

(Immanuel Alap.)) 264 old. 

Paraméterek

Oldalszám: 264 oldal
Méret: 14,2 x 22,1cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2013

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 04. 27.
Elisabethnek nagyon izgalmas életútját ismerhetjük meg ebben a könyvben. A sikerek mellett nem titkolja azokat a fájdalmakat sem, amelyeket mai napig hordoz. Nagyon jó volt rácsodálkozni az ő életútján keresztül is, hogy a mi utaink mennyire nem Isten útjai. És ha benne bízunk és neki adunk mindent, akkor azáltal többet kaphatunk, mint amit elképzelni tudtunk volna saját magunk számára.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 11. 25.
| 5 / 5 csillag!
2020. 04. 28.
Még nem olvastam, de a tartalma alapján, úgy gondolom le sem fogom tudni tenni. Remélem sok új tapasztalatot nyerek belőle!

Hasonló termékek!

Webár és bolti ár megegyezik
3.490 Ft

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!