Egyedül nem jó...

Szerző Miklya Luzsányi Mónika
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.500 Ft
Menny.:db
Egyedül nem jó...
2.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Áhítatos könyv házasoknak és házasságra vágyóknak…  „Nem jó az embernek egyedül lenni.”
- Akvila és Priszcilla, avagy Priszka és Akvila egy életen át meg tudta őrizni azt az egységet, amelyre Isten a házastársakat elhívta. A sátorkészítő és gyülekezetépítő házaspár egyike annak az öt bibliai példának, amely a könyv öt áhítatsorozatában feltárul előttünk:
- Bethesda fürdőjében azzal a beteggel találkozunk, akinek harmincnyolc évig nem volt embere, hogy a gyógyuláshoz segítse.
- Heródes Antipász lakomáján egy életfelező válsággal, apakomplexussal és hatalmi játszmákkal küzdő férfi döntései mögé pillanthatunk be.
- Akvila és Priszcilla nyomán költözéssel és sátorkészítéssel, befogadással és házastársi hűséggel, egymás megbecsülésével is találkozunk.
- Zakariás és Erzsébet történetében egy idős házaspár nyílik meg Isten legnagyobb csodája felé: gyermekük születik és az Úr közeledik a népéhez.
- Férfivá és nővé teremtette Isten az embert, így lehetnek együtt az Ő képmása, és így lehetnek eggyé testben és lélekben egyaránt.

Az áhítatok  - dátum nélkül - életközelbe hozzák a bibliai példákat, és életbevágóvá teszik azokat a mai ember számára. Házasságra készülő párok, házastársak együtt és külön is olvashatják, a házasság bármelyik szakaszában. A problémaérzékeny áhítatok kapcsolatuk megerősítését szolgálják, a nyitott kérdések tartalmas beszélgetéseket indíthatnak el.

(Parakletos) 112 old. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!