Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Dr. Tatai István - Patmoszi karantén

Ár:
1.490 Ft
Webár nincs.
Kiadó Parakletos Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

...avagy Istennél csendesül meg lelkem. 

Bátorító üzenetek krízishelyzetben. Uram, adj időt felkészülnöm a várhatóan nehéz helyzetekre, hogy magamat teljesen átadjam tervednek, és képes legyek befejezettnek látni életemet! Add, hogy ki tudjam mondani az összes Miért? után, hogy ne az én akaratom, hanem a Te akaratod legyen meg. S ha még a rosszban is a Te akaratodban tudhatom magam, az lesz a világon a legnagyobb biztonság számomra.

Jefte lányával együtt imádkozhatunk így személyes életünkben is, akár gyász, akár betegség gyötör, akár nehéz, kilátástalan helyzetbe kerülünk. Senki sem kíván ilyen élethelyzetet, mégis tapasztalhatjuk, hogy a krízisben benne rejlik az áldás, és ha bölcsen állunk hozzá, a megújuló élet próbájává válhat, akár fiatal, akár idős korban. Mert a krízis, életünk próbája Isten ajándéka lehet, ha elfogadjuk az Ő akaratát.

Tatai István református lelkipásztor igehirdetéseiben a tőle megszokott alapossággal és mély biblikussággal jár körül olyan nehéz témákat, mint a váratlan tragédiák, betegség, gyász, fenyegetettség, családi viszályok, kilátástalanság. függőség, időskori problémák, elakadás, megtört életút. Bátorító üzenetei, gyakorlati-lelki útmutatásai segítenek továbblépni és fogódzót nyújtanak a nehéz élethelyzetekben is.

(Parakletosz) 104 old.

Paraméterek

Oldalszám: 104 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek!

Webár és bolti ár megegyezik
1.600 Ft 1.440 Ft
Webár és bolti ár megegyezik
1.600 Ft 1.440 Ft
Webár és bolti ár megegyezik
1.200 Ft

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!