Paraméterek

Oldalszám: 377 oldal
Kötés: Puhatáblás

A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása

Szerző Covey, Dr. Stephen
Átlagos értékelés: (3)
Kívánságlistára teszem
Könyv
4.990 Ft 4.491 Ft
Menny.:db
A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása
4.990 Ft 4.491 Ft
Menny.:db

Leírás

A valaha írt egyik leginspirálóbb és legnagyobb hatású könyv, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása már 25 éve hódít újabb és újabb olvasókat. A könyv elnökök és vezérigazgatók, pedagógusok és szülők életét változtatta meg - emberek millióit minden korosztályban és foglalkozással. „Covey mesterműve nem a világot váltotta meg, hanem sokmillió olvasója gondolkodását befolyásolta, akik békésebb hellyé tehetik és teszik is bolygónkat, növelve a jólétet, a felkészültséget és a céltudatosságot.” - Warren Bennis, az On Becoming a Leader szerzője,a menedzsment tudományok professzora, Kaliforniai Egyetem

„Szerencsések vagyunk, hogy huszonöt éve itt van nekünk ez a könyv, amelyből tanácsot és bátorítást kaphatunk. Most arra biztatok mindenkit, hogy maradjunk lojálisak, és támogassuk a programot még legalább huszonöt évig.”

(Bagolyvár kiadó) 377 old. 

Vélemények

5.00
3 értékelés
3
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 01. 17.
Szuper könyv, gyors kiszállítás.
2022. 12. 27.
A legjobb önfejlesztő könyv amit 15 év alatt olvastam.
Kézikönyv amit nem csak egyszer kell olvasni.
2022. 10. 18.
Ez egy remek könyv már többször is áttanulmányoztam, elolvastam és rengeteget tanultam belőle. Mindenkinek ajánlom. Legnagyobb tanulsága számomra az először a fontosat fejezet amiből egy új könyv is született. A másik érdekesség a más más nézőpontokból való megvilágítása ugyan annak dolognak. Nagyon tanulságos.