Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Csia Lajos - A Jelenések könyve / a mai kor tükrében

Ár:
3.000 Ft
Webár és bolti ár megegyezik
Kiadó Uropath Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Újra megjelent!

Magyar evangéliumi körökben régóta érezzük szükségét annak, hogy ne csak külföldi fordítások, hanem magyar munka is szólaljon meg a Jelenések könyvéről. Isten kegyelméből ezt is megérhettük s örömmel adjuk ezt a munkát magyar olvasóink kezébe.

A Jelenések könyvének részletes magyarázatát kapjuk itt, „kulcsot” kapunk a kezünkbe, amelynek segítségével sok minden megvilágosodik előttünk a Szentírás elhanyagolt és ezért sok tekintetben magyar olvasók előtt ismeretlen részei és fogalmai felől.

Azt is meg kell mondanunk, hogy nem a keresztyén életben most elindult egyének számára lesz különösen hasznos ez a könyv – bár azok is sok épülést szerezhetnek belőle –, hanem főleg a már útban lévők, a bizonyos bibliai ismerettel rendelkezők számára. Ezek számára is csak akkor, ha mint „kemény eledelt” igyekeznek jól megemészteni. Ezt a könyvet többször, figyelmesen át kell olvasni: csak így tehetjük belső tartalmát építő módon sajátunkká. A könyv utolsó részében lévő „szótárt” pedig éppen szavanként jól meg kell értenünk, megtartanunk s azután ennek a kulcsnak a birtokában olvasnunk és tanulmányoznunk figyelmesen a próféciákat és a Jelenések könyvét.


(Uropath Kiadó) 381 old.

Paraméterek

Oldalszám: 381 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek!

Webár: 2.340-ft
2.600 Ft 2.340 Ft

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!