Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

C.S. Lewis - Csodák

Ár:
4.990 Ft
4.490 Ft
Webár: 4.490-ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Újra kapható! Új borítóval! Létezik-e természetfeletti világ és történnek-e csodák?

C. S. Lewis szerint a kereszténység csodák nélkül elképzelhetetlen, hiszen két nagy csodán, a megtestesülésen és a feltámadáson alapszik. A csodák létét azonban sem a történelem, sem a tapasztalat nem tudja bizonyítani vagy cáfolni. Érzékeink nem csalhatatlanok – mindig gondolhatjuk úgy, hogy csak a káprázat játszadozott velünk. A tudományos vizsgálódás előfeltétele pedig az, hogy eldöntsük: egyáltalán lehetséges-e, hogy csoda történjen, s ha igen, akkor ez mennyire valószínű. Mielőtt tehát a tapasztalatra vagy a történelemre hivatkozhatnánk, először a filozófiai kérdést kell tisztáznunk. A Csodák című könyv azonban korántsem száraz filozófiai fejtegetés, hanem a fegyelmezett gondolkodás, a meghökkentő képi világ és a metsző humor C.S. Lewisra oly jellemző ötvözete.

"Ha a szellemesség és a bölcsesség, a stílus és a tudományosság a gyöngykapun való átjutás feltétele, C. S. Lewis az angyalok között van." The New Yorker

C. S. Lewis (1898 –1963) oxfordi irodalomprofesszor, író, apologéta a Narnia krónikái, a Kozmikus trilógiaA fájdalom, Csűrcsavar levelei és számos további klasszikussá vált mű szerzője.


 (Harmat Kiadó) 240 old. puhaborítós,

Paraméterek

Oldalszám: 240 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek!

Webár és bolti ár megegyezik
3.900 Ft 3.510 Ft