Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Corrie Ten Boom - A menedék - életrajz

Ár:
2.990 Ft
2.691 Ft
Webár: 2.691.-Ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Menny.:db

Leírás

Corrie holland evangélista volt, aki zsidókat rejtegetett, ezért koncentrációs táborba került. "Corrie Ten Boom ott a lágerben kezdte el világra szóló misszióját, hogy embereket vigasztaljon és tanácsot adjon nekik, ahol megtalálta a pajzsot a szél ellen, a menedéket az árral szemben, '...a nagy szikla árnyékát egy nyomorúságos országban.' Először még fel kellett fedeznie, hogy amikor a legrosszabb történik, a legjobb még előttünk áll."

A békés, polgári Hollandia a horogkeresztes rémuralom színterévé válik, az egyszerű órásmesternőből a földalatti ellenállás szervezője, üldözöttek vakmerő bújtatója lesz, az ódon családi ház hálószobájából felfedezhetetlen búvóhely készül. Corrie ten Boom lebilincselő életrajzának olvasása közben végig ott bujkál bennünk a legizgalmasabb kérdés: - honnan volt annyi bátorság, lelki és fizikai erő ebben a legyőzhetetlen nőben, hogy az egész élete egy dologról beszéljen: „az öröm mélyebbre hatol, mint a kétségbeesés”? 

(Harmat) 210 old.

Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 08. 28.
Nagyon szép könyv a tisztessegrol, szeretetrol stb.
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 11.
| 0 / 5 csillag!
2020. 08. 16.
Egyet értek Piroskával tökéletesen ugyan ez a véleményem. Csodálatos könyv, Természetesen az a csodálatos amit Corrie tett. Azt hiszem nem túlságosan sok ember van a világon aki ezt meg tenné, természetesen kivételek mindig vannak. Bné Zsóka.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 22.
Az egyik legcsodálatosabb olvasmány, amit sokadszorra vettem meg magamnak, mert újra és újra elajándékozom. A könyv lapjain egy rettenetes történelmi korszak hátteréből világítanak azok a jellemek, akiknek egész élete a Kősziklára volt építve, és tetteiket nem a körülmények, vagy az erkölcstelen rendeletek határozták meg ,hanem a Jézusba vetett hitük. Életük , odaszánásuk példaértékű lehet ma is minden keresztény ember számára.

Hasonló termékek!