Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Charles C. Ryrie - Teológiai alapismeretek

Ár:
3.900 Ft
3.510 Ft
Webár: 3.510-ft
Kiadó KIA - Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Ez a nagyszerű könyv 15 fejezetben dolgozza fel a meghatározásokat, mint például: - Az élő, igaz Isten - A Biblia - Az angyalok - Ellenségünk a Sátán - A Démonok - .... stb.
Ez a könyv azoknak íródott, akik nem hivatásszerűen foglalkoznak teológiával, hanem laikusként szeretne jól eligazodni a teológiában. Hétköznapi nyelven íródott, egyszerű magyarázatokkal. Ennek a könyvnek minden kereszténynek ott kell lennie a könyvespolcán! A tanítások kiegyensúlyozottak, több fajta megközelítésben tárgyalja a legkényesebb témákat is. A szerző senkire sem kényszeríti rá a saját, egyoldalú nézőpontját. Kiváló könyv! A ​teológia egyszerűen fogalmazva annyit jelent, hogy Istenről gondolkozunk és a gondolatainknak valamilyen formában hangot is adunk. A teológia minden embernek fontos. Nem az a baj, ha valaki amatőr vagy hivatásos teológus, a baj az, ha tudatlan, vagy felületes teológusok vagyunk. Éppen ezért mindenkinek kellene olvasnia teológiával foglalkozó műveket. Ez a könyv azoknak íródott, akik nem hivatásszerűen foglalkoznak teológiával. Köznapi nyelven, egyszerű magyarázatokkal próbálja világossá tenni mondanivalóját. Rendszerbe szedi és összefoglalja, hogy mit tanít a Biblia Istenről, Jézus Krisztusról, a Szentlélekről, a bűnről és a Sátánról; kik az angyalok és kik a démonok. Biblikus választ ad olyan, mindnyájunkat érdeklő kérdésekre, mint hogy milyen események várnak ránk a jövőben, mikor lesz és milyen lesz az elragadtatás, az ezeréves békebirodalom stb. De ha valaki egyszerűen csak egy egyházi szertartás jelentőségét keresi, pl. hogy mit jelent az úrvacsora vagy a keresztség, azt is megtalálja benne.

Személyes felelősségünk, hogy a teológia hogyan hat az életünkre. A végső cél az, hogy életünk egyre jobban Krisztus képére formálódjék át. Erre azonban egyetlen könyv sem képes. Ezt a változást csak Isten képes kimunkálni a mi közreműködésünkkel. A szerzőről: Charles C. Ryrie író és teológus. A Philadelphia College of Bible igazgatója volt. Sok évig szolgált, mint a Dallasi Teológia dékánja és a rendszeres teológia professzora.

(Ker.Ism.A.) 612 old. 

Paraméterek

Oldalszám: 612 oldal
Méret: 15 x 22cmcm
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2009

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek!

Ezt vették még, akik ebből rendeltek!

Webár: 2.340-ft
2.600 Ft 2.340 Ft