Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Carl Eichhorn - Isten műhelyében

Ár:
2.800 Ft
Webár és bolti ár megegyezik
Kiadó Evangéliumi Kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Leírás

Újra kapható!  Áhítatos könyv minden napra egy egy Bibliából vett idézettel, hozzá tartozó magyarázattal. A szerző, Dr. Carl Eichhorn, egy német evangéliumi mozgalom igehirdetője volt. Könyvében mintegy negyven éves szolgálatának tapasztalatait és a Biblia nagy igazságait tárja az olvasó elé.
Carl Eichhorn szívügyének tekintette, hogy a Biblia tanítását ne csak azok felé közvetítse, akik között életében szolgált, hanem hogy a következő Krisztusban hívő nemzedék is olyan bibliahű eligazítást kaphasson, amely segítséget jelent életük legsúlyosabb problémái és terhei közepette. Fontos fogalmakat több napon át is magyaráz, megvilágítva azokat a Bibliából vett példákkal, így pl. a bűnös ember megigazulását a szent Isten előtt. Fontos, hogy a napi vezérigéket és a kapcsolódó igehelyeket a Bibliából – azok összefüggésében – olvassuk el.
Idézünk az október 29-re szóló áhítatból: „Aki az Igét nem kíváncsiságból, nem kritikusan, nem megszokott kötelességteljesítésből, hanem azt mintegy éhezve olvassa, felismeri abban a Megváltót. Az ilyen olvasó áldást nyer és közelebb jut Hozzá. … Az Ige tükrében az Úr dicsőségét szemléljük, és ugyanarra a képre formáltatunk át dicsőségről dicsőségre (2Kor 3,18).” Így közvetíthet ez a könyv sok örömöt, áldást és segítséget a hit megéléséhez minden olvasónak.

(Evangéliumi Kiadó) 372 old.

Paraméterek

Oldalszám: 372 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 03. 14.
Nagyon jó, hogy van egy ilyen bolt, ahol keresztyén könyveket lehet vásárolni! Tetszik, hogy gyorsan, pontosan intézik a vásárlók kivánságait. Kívánok munkájukra áldást Istentől, hogy fáradhatatlanul terjesszék az Ő nagyságát, mindenhatóságát, szeretetét és kegyelmét! Köszönöm!

Hasonló termékek!

A webár megegyezik a bolti árral.
2.600 Ft
Webár és bolti ár megegyezik
3.800 Ft 3.420 Ft