Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Brad Huddleston - Digitális kokain

Ár:
2.950 Ft
2.655 Ft
Kiadó Immanuel Alapítvány kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Út az egyensúly felé 
Egy igazi hiánypótló mű gyermekeikkel törődő szülőknek, hivatásukat felelősséggel végző tanároknak és értelmes érvek fogadására kész fiataloknak..
 
Mi a különbség egy fél csík kokain és egyórányi videójátékozás között?  - Az agyunk szempontjából semmi. Mit tehetünk azért, hogy hatékonyabban tudjunk több feladatot végezni egyszerre?  - Az agyunk szempontjából semmit. Hogyan járulnak hozzá a tanteremben használt digitális eszközök az összpontosításhoz?  - Az agyunk szempontjából sehogyan.
A digitális világgal kapcsolatos tanácstalanságot, habozást és félelmet olyan tényekkel söpri le a színről Brad Huddleston Digitális kokain című könyvében, amelyek már az első oldaltól kezdve nagyobb biztonságot jelenthetnek saját magunk és családunk számára. Legyen szó játékról, pornográfiáról, internetes zaklatásról, vagy az osztályzatok romlásáról, bepillantást nyerhetünk abba, milyen csodálatosnak alkotta Isten az agyunkat, és megérthetjük, hogyan viszonyul agyunk a robbanásszerűen fejlődő digitális kommunikáció világához, és hogyan tudhatjuk biztonságban a családunkat. Az okostelefon, tablet vagy számítógép hasznos segédeszköz lehet… vagy mégsem! Mi döntjük el. Brad műve pedig erőt ad ehhez a döntéshez.

 

(Immanuel Al.) 250 old., bolti ára: 2.950.-Ft, Web ár: 2.655.-Ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!