Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Bolyki László - Ragyogjon világosság / 25 Adventi elmélkedés

Ár:
2.600 Ft
Webár nincs
Kiadó Magánkiadás
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Az Év Könyve lett 2022-ben! Ezt a könyvet választották a legtöbben! 

Mit jelent az advent? Talán mindenkinek mást. Valakinek a kivilágított utcákat és tereket, másnak még több munkát; valakinek emelkedett hangulatot, másnak depressziót; valakinek a valódi tartalom keresését, másnak a has teletöltését; valakinek emlékek felidézését, másnak a felejtés vágyát; valakinek az önvizsgálat időszakát, másnak a tagadásét. És talán van, akinek nem jelent semmit. Ezzel a napi elmélkedéseket tartalmazó kis könyvvel az a célunk, hogy olyan irányba tereljük a gondolatainkat ebben az időszakban, amely új irányt adhat az egész életünknek. Ami nemcsak egy hónapig vagy néhány napig tart, hanem örök érvényű hatással bír. Nem titkolt célunk, hogy az olvasó olyan dolgokról is elgondolkozzon, amelyek máskor háttérbe szorulnak, vagy talán fel sem merülnek; hogy olyan impulzusokat kapjon, amelyek átformálják az életét, amelyek gyógyulást hoznak a megsebzett léleknek, és egy új élet forrásává válnak. Az advent egy olyan üzenetet hordoz magában, amely visszanyúlik a több mint kétezer évvel ezelőtti karácsonyi történethez, de még annál is korábbra… A Teremtő és az ember kapcsolatának kérdése ugyanis egyidős az emberiséggel.

Bolyki László adventi elmélkedéseiben egyszerre jelenik meg ez a több évezredes ősi üzenet, valamint személyes gyermekkori élmények és az olvasót megérintő lelki-szellemi kérdések. A szerző így ír önmagáról: "Bár sok mindennel foglalkozom, zenélek, zenét szerzek, könyveket és cikkeket írok, igét hirdetek, előadásokat tartok és lelkigondozok, valójában egyetlen dologról szól az életem: hogy megőrizzem és tovább adjam a hitet, amit én is úgy kaptam ajándékba.

Írásában ezt a sokoldalúságot fedezhetjük fel, és láthatjuk a célt is megvalósulni. A könyv huszonöt napra szolgál gondolatokkal. Az első négy nap egyfajta ráhangolódás, bevezetése a fő témának, amely Ézsaiás prófétai üzenetének mindössze négy mondatára fókuszál, ezt bontja ki huszonegy napon keresztül. Minden egyes vizsgált szövegegység olyan üzenetet hordoz, melyet fejtegetve a szerző napról napra visz előre a mondanivaló megértésében, a karácsony valódi tartalmának megismerésében.

Legyen ez a könyv és az idei advent eszköz abban, hogy megismerjük a Teremtőt és közelebb kerüljünk Őhozzá, tisztábban lássuk önmagunkat, és felfedezzük az örömhírt, amely mindannyiunknak szabadulást és értelmes, teljes életet kínál! Szánjunk naponta néhány csendes percet arra, hogy nyugalomban el tudjuk olvasni az aznapi gondolatokat, és el tudjunk gondolkodni azok személyes jelentőségén. -  A kiadó

„Ahogy a napfelkelte ragyogása a fényfüzér fényeihez képest egész más élményt jelent, úgy leptek meg Bolyki Laci adventi üzenetei. Legyenek neked is világosságul!”- Révész Szilvia előadó, szerző, műsorvezető, misszióvezető

(Evangéliumi kiadó)  160 oldal

Paraméterek

Oldalszám: 160 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek!