Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

Bolyki László - Ragyogjon világosság / 25 Adventi elmélkedés

Ár:
2.600 Ft
Webár és bolti ár megegyezik.
Kiadó Evangéliumi Kiadó
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Menny.:db

Leírás

Megjelent Bolyki Laci legújabb könyve: - Ragyogjon világosság / 25 Adventi elmélkedés címmel. 

Az előszóból

Mit jelent az advent? Talán mindenkinek mást. Valakinek a kivilágított utcákat és tereket, másnak még több munkát; valakinek emelkedett hangulatot, másnak depressziót; valakinek a valódi tartalom keresését, másnak a has teletöltését; valakinek emlékek felidézését, másnak a felejtés vágyát; valakinek az önvizsgálat időszakát, másnak a tagadásét. És talán van, akinek nem jelent semmit.

Ezzel a napi elmélkedéseket tartalmazó kis könyvvel az a célunk, hogy olyan irányba tereljük a gondolatainkat ebben az időszakban, amely új irányt adhat az egész életünknek. Ami nemcsak egy hónapig vagy néhány napig tart, hanem örök érvényű hatással bír. Nem titkolt célunk, hogy az olvasó olyan dolgokról is elgondolkozzon, amelyek máskor háttérbe szorulnak, vagy talán fel sem merülnek; hogy olyan impulzusokat kapjon, amelyek átformálják az életét, amelyek gyógyulást hoznak a megsebzett léleknek, és egy új élet forrásává válnak.

Az advent egy olyan üzenetet hordoz magában, amely visszanyúlik a több mint kétezer évvel ezelőtti karácsonyi történethez, de még annál is korábbra… A Teremtő és az ember kapcsolatának kérdése ugyanis egyidős az emberiséggel.

Bolyki László adventi elmélkedéseiben egyszerre jelenik meg ez a több évezredes ősi üzenet, valamint személyes gyermekkori élmények és az olvasót megérintő lelki-szellemi kérdések. A szerző így ír önmagáról: "Bár sok mindennel foglalkozom, zenélek, zenét szerzek, könyveket és cikkeket írok, igét hirdetek, előadásokat tartok és lelkigondozok, valójában egyetlen dologról szól az életem: hogy megőrizzem és tovább adjam a hitet, amit én is úgy kaptam ajándékba.

Írásában ezt a sokoldalúságot fedezhetjük fel, és láthatjuk a célt is megvalósulni. A könyv huszonöt napra szolgál gondolatokkal. Az első négy nap egyfajta ráhangolódás, bevezetése a fő témának, amely Ézsaiás prófétai üzenetének mindössze négy mondatára fókuszál, ezt bontja ki huszonegy napon keresztül. Minden egyes vizsgált szövegegység olyan üzenetet hordoz, melyet fejtegetve a szerző napról napra visz előre a mondanivaló megértésében, a karácsony valódi tartalmának megismerésében.

Legyen ez a könyv és az idei advent eszköz abban, hogy megismerjük a Teremtőt és közelebb kerüljünk Őhozzá, tisztábban lássuk önmagunkat, és felfedezzük az örömhírt, amely mindannyiunknak szabadulást és értelmes, teljes életet kínál! Szánjunk naponta néhány csendes percet arra, hogy nyugalomban el tudjuk olvasni az aznapi gondolatokat, és el tudjunk gondolkodni azok személyes jelentőségén. A kiadó

„Ahogy a napfelkelte ragyogása a fényfüzér fényeihez képest egész más élményt jelent, úgy leptek meg Bolyki Laci adventi üzenetei. Legyenek neked is világosságul!”- Révész Szilvia előadó, szerző, műsorvezető, misszióvezető

(Evangéliumi kiadó)  

Hasonló termékek!

Webár megyezik a bolti árral
1.990 Ft

Vélemények

4.80
5 értékelés
5
(4)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 05. 05.
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 17.
Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 25.
"Kötelező olvasmány" a Biblia Teremtő Istenében hívő keresztények számára, Isten kegyelmének a "működését" lehet megérteni belőle igazán, úgy ahogy általában nagyon ritkán hallani... pedig csak így kellene....
| 4 / 5 csillag!
2020. 03. 23.
Nagyon gyorsan és korrekten megerkezett a könyv.
Szuper jól szervezett minden. Es a ritkaságok is készleten vannak.
Legközelebb is innen rendelek.
| 5 / 5 csillag!
2019. 12. 26.
Egyszerre keményen arcpirító és van tele végtelen kegyelemmel. Hitemben sokmindent helyretett. Másképp olvasok igét, másépp imádkozok. Fontos könyv.

Paraméterek

Oldalszám: 160 oldal
Kötés: Puhatáblás
Kiadás éve: 2022