Paraméterek

Oldalszám: 748 oldal
Méret: 24 × 17 × 4cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2004

Bizonyítékok a keresztyén hit mellett

Szerző Josh McDowell
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
5.500 Ft 4.950 Ft
Menny.:db
Bizonyítékok a keresztyén hit mellett
5.500 Ft 4.950 Ft
Menny.:db

Leírás

Hitvédelem a XXI. században - A szerző legnagyobb és legelismertebb munkája. - Lehet-e gondolkodó ember keresztyén a XXI.században? - Megáll-e a keresztyénség a XXI. századi kritika előtt?

Josh McDowell klasszikus hitvédelmi könyve tényekre építve, régészeti bizonyítékok, kutatási eredmények, teológiai érvek segítségével válaszolja meg a kor keresztyénséggel kapcsolatos kételkedő kérdéseit. A közismert amerikai szerző 'A kereszténység: tévedés vagy történelem?' című előadás-sorozatához készített jegyzetgyűjteményének anyagát jelentette meg vaskos könyv formájában. A téma ugyanis rendkívül szerteágazó. A majd' ötven éves bibliakutatási és -oktatási tapasztalattal rendelkező McDowell végigveszi a kereszténységet érintő általánosan elterjedt félreértéseket, tévhiteket. Olyan nehéz kérdésekre kíván választ adni, amelyeket a kereszténység alapvető tanításaival kapcsolatban a kétkedők a legtöbbször fel szoktak tenni. A könyv négy fő részében igei alátámasztással, régészeti bizonyítékok, újabb teológiai gondolatok segítségével, de mindenképpen tényekre építve hoz fel érveket a Biblia, Jézus személye és a kereszténység védelmében. Minden fejezet előtt rövid, a tájékozódást segítő vázlat található az illető fejezet tartalmáról. Az egyes témák tömör kifejtése világosan tagolt alfejezetekben történik, kiemelve az útba igazító idézeteket, megjegyzéseket.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2022. 09. 23.
Tisztelt Good News Csapata!
Nagyon elégeett vagyok Önökkel, mert megrendelésem után nem sokkal, már emailban értesítettek, hogy megvan a könyv, mehetek érte. A fiam volt bent a könyvesboltban, és elégedett volt a kiszolgálással. Ha megint lenne olyan könyv, ami érdekelni fog, akkor megint rendelni fogok.

Tisztelettel: Cseh László Péter