Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+3613223253

Aukelien van Abbema - Merj randizni!

Ár:
3.200 Ft
2.880 Ft
Kiadó Harmat Kiadó
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás

Évek óta vita tárgya a keresztény körökben, hogy a fiatalok randizzanak vagy sem! Ha igen, akkor hogyan, és ha nem... akkor meg hogyan fognak társat találni?
Jó pár éve nagy siker volt a "Búcsú a randevútól" c könyv, amiből egyes fiatal 4-5 példányt is kapott születésnapjára a gondos szülőktől nagyszülőktől is. 
Most a másik szemszögből nézve olvashatunk a témáról egy holland szerzőtől, aki kifejezetten bátorítja az olvasókat, hogy ne otthon  - bezárt szobában - várjanak a fiatalok a csodára!

Aukelien van Abbema holland pszichológus elsősorban keresztény egyedülállóknak szóló könyvében a randizást szélesebb perspektívába helyezi, amikor Istenhez, önmagunkhoz, a közösségünkhöz, illetve a másik személyhez fűződő kapcsolatunkat vizsgálja. Újszerű meglátásaival és gyakorlati tanácsaival a kezdeti ismerkedéstől egészen a „kizárólagos randizás” szakaszáig követi végig a folyamatot, rengeteg aktuális kérdést érintve: hogyan ismerjük ki magunkat az internetes társkeresők és rapidrandik útvesztőiben, miként lássuk meg egészségtelen viselkedési mintáinkat, vagy hol húzzuk meg a határokat a szexualitás terén. A szerző nemcsak a munkája során szerzett sokrétű tudását osztja meg velünk, hanem a saját párkeresésének történetéből nyert tapasztalatait is.


(Harmat) 232 old., bolti ára: 3.200.-Ft, Web ár: 2.880.-Ft

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!