A Papp újra válaszol

Szerző Dr. Papp Miklós
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Kívánságlistára teszem
Könyv
2.990 Ft
A Papp újra válaszol
2.990 Ft

Leírás

Az első rész az Év könyve lett 2019-ben!  Most megjelent a 2.rész!
"Nincs nyolcmilliárd különböző ember nyolcmilliárd különböző kérdéssel, és nem is kell. Elég megtalálni a helyes alapállást, azt az egyetlen magaslatot, ahonnan látszik mind a nyolcmilliárd válasz. A jó hír pedig az, hogy az emberi természet magától törekszik erre az alapállásra. És ez jönni fog, ahogy az érettség, a bölcsesség is. Ha olvasod ezt a könyvet, próbáld ezzel a szemmel olvasni: ne csak Miklós atya egyes válaszait nézd - nézd az összképet, nézd az alapállást..." - Kovács András Péter humorista, író
Miklós atya tabuk nélkül, de mégis irgalommal ír olyan nehéz témákban, mint a szexualitás, a párkapcsolat, a házasság vagy az önismeret. Az első évad befejeztével a szerkesztők és a szerző is úgy gondolta, hogy érdemes ezeket a remek írásokat könyv formájában, tematizálva is megjelentetni.
Papp Miklós született 1972-ben, görögkatolikus áldozópap. Nős, 3 gyermek édesapja.A Sapientia Szerzetesi Hittudományi Főiskolán a Morálteológia Tanszék vezetője. Szívügye a teológia csillagai szerinti erkölcsös életvezetés.
 
( 777 Közösség Egyesület) 232 old. puhaborítós, ára: 2.990-ft

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!