Paraméterek

Oldalszám: 600 oldal
Méret: 23 x 15cm
Kötés: Keménytáblás
Kiadás éve: 2022

A Könyvek - Meghalt és feltámadott 4. (Biblia - RÚF)

Szerző Kálvin Kiadó
Átlagos értékelés: (1)
Kívánságlistára teszem
Könyv
7.490 Ft 6.741 Ft
Menny.:db
A Könyvek - Meghalt és feltámadott 4. (Biblia - RÚF)
7.490 Ft 6.741 Ft
Menny.:db

Leírás

Különleges formában vehetik kezükbe a Biblia szövegét azok, akik csak most ismerkednek a Könyvek Könyvével, és azok is, akik már jól ismerik azt. A hagyományos kiadások vers- és fejezetszámozása, valamint rövidebb szakaszai helyett nagyobb fejezetekben olvashatók a Szentírás könyvei, hogy a magunk tempójában, beosztásában, illetve nagyobb szövegösszefüggésekben olvashassuk az új fordítású Biblia (RÚF 2014) érthető, szabatos és mai magyar nyelven megszólaló szövegét. A könnyebb megértést segítik a nagyobb egységek fejezetcímei, valamint az egyes könyvek előtt olvasható rövid, tartalmi bevezetések is. A négyrészes sorozat mindegyik kötete olyan, mint egy-egy „nagyregény”, amely együtt rajzolja meg Isten „nagy történetét”. 

Meghalt és feltámadott címet viselő, negyedik kötetben az Újszövetség könyveit olvashatjuk: a négy evangéliumot, Az apostolok cselekedeteiről írott könyvet, az apostoli leveleket és A jelenések könyvét.

Ha egy történet színes, izgalmas, ütős, szívszorító, fordulatos és felkavaró, akkor érdemes újra meg újra elmesélni. Akárhányszor. Kisboltban, utcasarkon, templomban, kocsmában, oviban, asztalnál, erdőben, tengeren, hegycsúcson. Bárhol. Márpedig a Könyvek története ilyen. Isten beleszeret az emberbe, akit alkotott. Sok-sok kaland, csalódás és ármányos fordulat után találkoznak, egészen közel kerülnek egymáshoz. És aki igazán szeret, mindent odaad a másikért. Az életét is. Mert a Könyvek a mindent feláldozó életről szólnak. És többek, mint betű, mert ha szívünkben csíráztatjuk ezeket a szavakat, akkor mi is belépőt nyerünk az Életbe. Nem csak egy hétvégére vagy egy évre. Hanem örökre. - Lackfi János

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 12. 09.