Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
+36 1 322-32-53

A Biblia hangja - Újszövetség CD

Ár:
6.750 Ft
Webár nincs
Kiadó Magánkiadás
Átlagos értékelés: 3 / 5 csillag! (2)
Menny.:db

Leírás

A Biblia hangja - CD

Takács Ferenc előadásában / György Ákos zenéjével. Az Újszövetség könyveiből: János Evangéliumától, a Jelenések könyvéig. (A Máté, Márk és Lukács evangéliumát nem tartalmazza) A szerkesztők 20 évvel ezelőtt kezdték el a Biblia Hangja első részét. Ezt folytatták most az Újszövetség könyveivel, és 2022-ben érkeztek el a Jelenések könyvéhez, amelyet Görbicz Tamás (BPA) új fordításának segítségével dolgozták fel. 

Az Újszövetség könyvei felolvasásánál különböző fordításokat használtak: Károli Gáspár, Csia Lajos, az Új Református (RUF) és az Egyszerű fordítást (EFO) is. 
A Jelenések könyve Görbicz Tamás (BPA) új fordítása.
Melléklet: Görbicz Tamás (BPA) kommentárjai az Újszövetséghez
 
 

Paraméterek

Kiadás éve: 2022

Vélemények

3.00
2 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(1)
Írja meg véleményét!
| 1 / 5 csillag!
2023. 06. 28.
Nem vagyok a termékkel elégedett. Nem tartalmaz a tasak semmiféle műszaki leírást! Nem egyszerű cd-ről van szó, mint ahogy árulják, ezt csak számítógépen tudtuk lejátszani, amire a 88 éves, ajándékozott édesanyám nem képes.
| 5 / 5 csillag!
2023. 04. 03.
Nagyon hálás vagyok ezért a kiadványért. Régóta reménykedtem abban, hogy előbb-utóbb elkészül, hiszen részleteiben hozzáférhető volt eddig is. Isten igéje Takács Ferenc ihletett előadásában és György Ákos zenei aláfestésével áldás lesz minden hallgatójának. Több példányt vettem, remek húsvéti ajándék.