| | |
   Főoldal » Katalógus » Regények » Young, William, P. Kereső:
Good News - TOP 5
 1
 2
 3
 4
 5
OTP kártya elfogadás
Akiket Támogatunk
.
  • W.P.Y. - A Viskó
W.P.Y. - A Viskó
Szerző: Young, William, P.

Ár: 2.950-Ft
Web ár: 2.655-Ft

Bónusz pont: 53 Ismertető

Hűségpont rendszer
Az Online Hűségpont Rendszert Önnek találtuk ki!

     Amikor vásárol a Good News könyvesbolt online boltjában, akkor Ön pontokat kap vásárlása után, ami egy virtuális hűségpont számlán gyűlik. Az így szerzett pontokat egy következő vásárlás alkalmával már felhasználhatja, így csökkentve a vételárat, vagy tovább gyűjtheti a pontokat belátása szerint.
Az Online Hűségpont rendszer kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető!
Telefonon, vagy csak emailben leadott rendelések után, valamint a szállítási költség után nem jár hűségpont!
Felejtse el az oldalainkon feltüntetett árakat, hiszen ha már vásárolt nálunk, a jövőben mindig számíthat árkedvezményre a kapott pontjai által!
Megrendelése után a számla összegétől függően rendszerünk rögzíti a megrendeléshez járó pontokat.
Ezek a pontok "függő státuszba" kerülnek, addig nem felhasználhatók, amíg a Good News könyvesbolt Webáruház által nincs jóváhagyva.
A jóváhagyás nem automatikusan történik, hanem manuálisan, az utánvétes átvétel után kb. a vásárlást követő 2-3 héten belül.
A jóváhagyást követően már nem "függő" pontok lesznek, hanem "igazolt" pontok, ami azt jelenti, hogy azonnal fel is használhatja, vagy halmozhatja is.
A személyes Hűségpont egyenlegét bármikor megtekintheti és nyomon követheti azok jóváhagyását a Good News könyvesbolt által.
Az Hűségpont egyenleg megtekintéséhez be kell lépni a rendszerünkbe!
Függő pontjai akkor lesznek jóváhagyva, amikor a megrendelt termék vételárának kifizetése megtörtént.
Kísérje figyelemmel a pontok lejárati határidejét, mely jelenleg a jóváhagyástól számított 60 nap.
Egy alkalmolla beváltható maximális pontok összege 200 pont.

Részletes ismertetőt olvashatja itt: Online hűségpont rendszer
1

Darab:

W.P.Y. - A Viskó [Young, William, P.]
Kitől:
Az ön véleménye:
MEGJEGYZÉS: HTML kódot nem fordítja, az fog megjelenni, amit írt!
Osztályzat: ROSSZ
Vissza

Az alábbi kérdésem van a
W.P.Y. - A Viskó kiadványról

W.P.Y. - A Viskó
Nevem: *
E-mail címem:
Ha rossz címet ad meg,
pl. ékezetes betűt ír nem kapja meg a választ.
*
Kérdésem:
A rendszer elküldi a fenti mondatot, a termék linkjét és képét, Önnek csak a kérdést kell leírnia.
*
 Kérjük, írja be az itt látható betűket.
Ez egy biztonsági lépés a Spam-ek miatt.

 
MODULE_SOCIAL_BOOKMARKS_FACEBOOK_PUBLIC_TITLE

Egy, a telepesek által elhagyott rozoga, rossz emlékeket idéző viskó (A Viskó) egyszeriben döbbenetes titkok tárházává válik, ahol izgalmas találkozások során a megbocsátás gyógyító ereje és hatalma is felragyog a sebzett szív számára. Mackenzie Allen Philips legfiatalabb lányát - Missy- , a családi nyaralás közben brutálisan meggyilkolják. Megtalálják őt egy elhagyott kunyhó (A Viskó) mélyén az oregoni vadonban. Négy évvel később, - mély gyötrő szomorúság közepette -, Mack (az apa) egy gyanús levelet talál a levelesládájában, látszólag Istentől! Arra kéri őt, hogy térjen vissza a kunyhóhoz egy hétvégére. Viaskodva önmagával és saját józan eszével elmegy a kunyhóhoz egy téli délutánon. Oda sétál vissza, ahol a legsötétebb rémálom kezdődött el négy évvel ezelőtt.
Amit ott talán örökre megváltoztatja az életét!...
William P. Young megrázó regénye az utóbbi idők egyik legnagyobb könyvsikere, rövid idő alatt 8 millió példányban fogyott el az egész világon! A sok vitát kiváltó regényről azt tartják, hogy olyan hatással lehet korunk kereszténységére, mint "A Zarándok útja" volt a maga idejében.
Azóta, 2017-ben már film is készült a regényből!

(Immanuel Alap.) 256 old. ára: 2.950-ft
 


Vélemények a W.P.Y. - A Viskó
Lipovicsné Mogyorósi Szilvia
2010 november 30, kedd
A legjobb regény amit valaha olvastam, tényleg igaz, hogy elgondolkodtató, és az életünk megváltozik a könyv olvasása alatt és után! Sokat sírtam rajta, csodálatos......,. Nekem három lányom van a nagyobbiknak már tovább is adtam a könyvet, hogy ő is elolvassa és átélje azt a csodát amit én. A két kicsinek pedig azt adom tovább amit tanultam belőle! Már vásároltam belőle két példányt , hogy majd elajándékozom de valószínüleg nem lesz elég...., :-)! Mindenkinek ajánlom még azoknak is akiknek nincs hitük, sőt Nekik a legjobban! Az Úr Áldását kívánom Lipovicsné Szilvi

Szolnoki Katalin
2010 április 05, hétfő
Nem olyan rég hallottam egy történetet, ez jutott eszembe, ahogy olvastam a hozzászólásokat. A kis kertbe belépve szebbnél szebb virágok mosolyognak rám - liliomok, rózsák, tulipánok, jácintok... Édes illatuk és a színkavalkád egészen elbódít. Igen ám, de a kert legeslegvégében van egy kis trágyadombocska. Vannak olyanok, akik áttrappolnak a kerten és egyenesen a trágyadombhoz rohannak, hogy azt elemezgessék. Kinek a pap, kinek a papné! Én a magam részéről maradok a liliomoknál...

Brátán János
2010 március 22, hétfő
Nem szeretem az olyan könyveket, amiket azzal hirdetnek: ennyi és ennyi millió példányban eladták a világban. Ez alapján együnk tehénlepényt: négyszáz milliárd légy nem tévedhet! Ha nem botránkozunk meg azon, hogy a hagyományos istenképünket egy kicsit megcibálja ez a regény, akkor másnak is lehet egy élménnyel gazdag hétvégéje, ha elolvassa ezt. Sőt, tovább megyek: azoknak a felebarátainknak is odaadhatjuk, akik éppen a sztereotíp vallásosságtól borsódzik a háta. (Igen, keresőknek!) De a borítóján található Demi Moore ajánlást, hogy sorsfordító erejű olvasmány - ezt egy kicsit túlzónak tartom. Részletesebben: http://bratan-bratan.blogspot.com/2010/03/wm-paul-young-visko.html

KĂ©ry Zsuzsanna
2010 január 23, szombat
A Viskó-kritika: Te milyen Istent szeretnél? http://hitvedelem.blog.hu/2010/01/23/te_milyen_istent_szeretnel_ertekezes_william_paul_young_a_visko_the_shack_c_konyverol_1_resz "Egyedül Isten önmagáról szóló kijelentésén, az írott Igén (a Szentíráson) keresztül ismerhetjük meg jól Isten valóságos tulajdonságait és jellemzőit. Az ő kijelentése nélkül csak véges és halandó emberek találgatásaira és elgondolásaira hagyatkozhatnánk; csak azt tudhatnánk meg, mit gondolnak ők az örökkévaló, végtelen és halhatatlan Istenről." "Még a legvonzóbb tulajdonságok is, ha nem vágnak egybe a Szentírással, félrevezető és babonás kapcsolathoz vezetnek Azzal, Akit igazságban kell imádnunk – és szeretnünk teljes szívünkből, teljes lelkünkből, teljes elménkből és teljes erőnkből."

Tornay Gábor
2010 január 01, péntek
"Különösen kedvellek Téged", aki elolvasod ezt a véleményt és ezt a könyvet. Amikor befejeztem A Viskó olvasását, az volt az érzésem, hogy a 24 órában, a minket körülvevő zűrzavar kellős közepén itt és most, teljesen egyszerűen, elemi erővel ható üzenet érkezett Apától. Isten Aputól. Nehéz bármit is írni, mert azonnal a fogalmaink börtönébe zárom a könyv üzenetének lényegét. Eleve szkeptikus vagyok, ha "sok millió példányban fogyott el rendkívül rövid idő alatt" típusú könyv elolvasására kér valaki. A kollégámtól kaptam meg karácsonyra, "Nem tudom ilyeneket szoktál-e olvasni?" ajánlással. Ennek megfelelően csak 28-án bontottam ki a díszcsomagolásból. Voltak oldalak, amiket háromszor is elolvastam. Mese? Lehet, de akkor a legszebb, amit valaha is olvastam és biztos, hogy közelebb vitt -visz- a megismeréshez, amely nem elválaszt hanem összekapcsol mindannyiunkat Isten szeretetében.

Imre Zoltán
2009 december 21, hétfő
Sokat gondolkoztam, hogy mit is írjak, egész pontosan hogyan írjam le az érzéseimet, amit a könyv felszínre hozott...Ezt a könyvet gyermekien nyitott szívvel "kell" olvasni.Lehetnek nézeteltérések közöttünk, még keresztény és keresztyén olvasó között is, teológiai pontatlanságok, és még sok egyéb miatt...de úgy érzem, hogy pont lelkünk legmélyén kavar fel bennünket, és olyan választ "kell" adnunk, amely talán azért nem tetszik, mert fenekestül forgatja fel az életünket...Ennek a könyvnek az elolvasása nem szükséges az üdvösséghez, sőt lehetnek olyanok akik leragadnak az emberi fantázia részleteinél vagy azt nézik ami megoszt.. (ők inkább a Bibliát olvassák:) de rávezet az élet lényegére, Isten nélkül semmire, de tényleg semmire nem megyünk...hagyjuk magunkat szeretni, és ez nem marad hatástalan, mert a "szeretet soha el nem múlik" (1 Kor,13,8)


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Újdonságok
Kikezdhetetlen bizalom
Kikezdhetetlen bizalom
cikkszám:Meyer, Joyce
Ár: 2.950-Ft
Web ár: 2.655-Ft
Vertikális gyülekezet
Vertikális gyülekezet
cikkszám:James MacDonald
Ár: 2.900-Ft
Web ár: 2.610-Ft
Biblia magyarázó jegyzetekkel - Új!
Biblia magyarázó jegyzetekkel - Új!
cikkszám:
Ár: 9.900-Ft
Web ár: 8.910-Ft
A dzsungeldoktor leopárd-közelben
A dzsungeldoktor leopárd-közelben
cikkszám:White, Paul
Ár: 1.200-Ft
Web ár: 1.200-Ft
Isten üzenetei édesanyáknak
Isten üzenetei édesanyáknak
cikkszám:
Ár: 2.900-Ft
Web ár: 2.610-Ft