| | |
   Főoldal » Katalógus » Regények Kereső:
Good News - TOP 5
 1
 2 M.L. - Értékes vagy!
 3 Fehérke
 4 Biblia - EFO fordítás (virágos)
 5
OTP kártya elfogadás
Akiket Támogatunk
.
Regények

A regények tökéletes kikapcsolódást jelentenek bárkinek. Ezek a regények azonban nem csak a szabadidő hasznos eltöltését biztosítják, hanem izgalmas történeteikkel a keresztény élet mindennapjaiba kalauzolnak el bennünket. A főhős hogyan éli át a szerelmet, hogyan dolgozza fel a válást, a halált, a gonosz szomszéd ügyködését, akár az olvasónak is segítséget nyújthat.
Az általunk forgalmazott termékekre 10 % kedvezmény jár. Minden vásárlással bónuszpontot gyűjt. Erről részletes információt talál itt. 

1-től 65-ig (összesen 65) Rendezés    név         ár        
A Hírnök
A Hírnök
Szerző:Cahn, J.

Lehetséges... ?
...hogy egy ősi titok magában rejti Amerika - és az egész világ - jövőjét? 
...hogy ez a rejtély áll minden mögött, a 9/11-es terrortámadástól kezdve a világgazdaság összeomlásáig? 
...hogy Isten most egy prófétikus üzenetet küld, és hogy ettől függ Amerika - és az egész világ - jövője? 
Mielőtt, mint nemzet megszűnt volna létezni, az ókori Izraelben megjelent egy sor pusztulásra figyelmeztető előjel - és most ugyanez a Kilenc Hírnök bukkan fel Amerikában, márpedig ez komoly következményekkel jár Amerika jövőjére és az utolsó időkkel kapcsolatos próféciákra nézve. Az Ézsaiás könyvében szereplő ősi igeversnek A Hírnökben kibontakozó rejtélyei napra pontosan megjövendölik a közelmúlt eseményeit... a háromezer éves titok kijelenti a tőzsde 2008-as összeomlásának pontos dátumát... az USA szenátusának termében elhangzott ókori prófécia valóra vált... hogy csak néhányat említsünk. Az egészen konkrét kinyilatkoztatások letehetetlenné teszik a könyvet még a legmegátalkodottabb szkeptikusok számára is. Bár mindez leginkább egy hollywoodi thriller cselekményére hasonlít - mégis ez a valóság! 
A lebilincselő elbeszélés egy férfi megjelenésével indul, akit egy kilenc pecsét formájában kapott üzenetsorozat terhe nyomaszt. A pecsétek egy-egy prófétikus rejtélyt fednek fel Amerikával és az ország jövőjével kapcsolatban; együtt pedig egy elképesztő utazásra ragadnak magukkal, amely örökre megváltoztatja azt, ahogyan a világot látjuk. 
Jonathan Cahn a Hope of the World szolgálat és a New Jersey állambeli Wayne-ben található Jerusalem Center/Beth Israel imaház vezetője, ahol különféle hátterű emberek, zsidók és nem-zsidók együtt imádják Istent. Cahn prófétikus jelentőségű és Isten Igéjének mély titkait feltáró tanításai televízión és rádión keresztül is elérhetőek szerte az USA-ban. 

(Immanuel Alap.) 250 old. ára: 2.950-ft
Ár: 2.950-Ft
Web ár: 2.655-Ft
Darab:

A Semita rejtélye
A Semita rejtélye
Szerző:Cahn, J.

A 3000 éves rejtély, amely magában rejti Amerika jövőjét, a világ jövőjét... és az ön jövőjét is! 
Elképzelhető, hogy… 
- Meghatározta az élete alakulását anélkül, hogy tudott volna róla? 
- Megjósolta előre a jelen eseményeit? 
- Kinyilatkoztatta a Wall Street történetének legnagyobb krachjait napra, sőt órára pontosan, mielőtt bekövetkeztek volna?
- Ez határozta meg 9/11 időzítését? 
- Ez mozgatta a háttérből Amerikának, mint globális szuperhatalomnak a felemelkedését… és bukását?
- Előre jelezte a világ tőzsdéinek modernkori emelkedéseit és zuhanásait? 
- Ez húzódik meg a világháborúk, valamint a nemzetek, világhatalmak és birodalmak összeomlása mögött?
- Ez a nyitja annak, hogy mi vár a világra és önre személyesen? 
És ez még csak a kezdet... Most az elképesztő rejtélyek új világát tárja elénk, és rámutat, hogy ezek húzódnak meg a világháborúk, a nemzetek felemelkedése és bukása, a gazdasági hanyatlás és a pénzügyi összeomlás, sőt a személyes jövőnk mögött is. Fedezze fel a tornyok eddig még soha ki nem bontott rejtélyét, a kataklizmák kulcsát, a hetek titkát, és még jóval többet! A Semita rejtélye garantáltan megdöbbenti, ámulatba ejti, egyben figyelmezteti, és óva inti arra, ami ezután következik… sőt, talán még az életét is megváltoztatja! 
 
(Immanuel Alap.) 280 old. ára: 2.950-ft


nyári olvani való
Ár: 2.950-Ft
Web ár: 2.655-Ft
Darab:

A.P. - A Kegyes kétbalkezes és a gyülekezeti hétvége
Ár: 2.200-Ft
Web ár: 1.980-Ft
Darab:

Apa nélkül - regény
Ár: 3.950-Ft
Web ár: 3.555-Ft
Darab:

Ben Hur
Ben Hur
Szerző:Wallace, Carol

ÚJ KÖNYV - ÚJ FILM!
A regényt (és a filmet)) talán nem kell bemutatni már senkinek. Ben Hur a film!  11 Oscar. A mozitörténet legnagyobb filmjében minden grandiózus: a legtöbb Oscar-díjat nyert alkotás elkészítésében ötvenezer közreműködő és nyolcezer statiszta vett részt. A nagyjelenet arénáját egy éven át építették, és több mint kétszáz óriásszobrot faragtak ki hozzá. De ami a legfontosabb: Hollywood legfényesebb csillagai az emberi történelem legnagyobb alakjait varázsolják elénk. Idén - 2016-ban - ezt a filmet is utolérte a divatos "remake" (újraforgatjuk) hullám új rendezővel, új felfogásban...
Ezért a könyv is újra kiadásra került a szerző ükunokája közreműködésével.

Történet: Miután gyermekkori barátja elárulja, a rómaiak pedig – hamisan – az új helytartó meggyilkolására tett kísérlettel vádolják, a gályarabságra ítélt zsidó nemes, Júda Ben Hur megfogadja, hogy bosszút áll a rómaiakon és volt barátján, Messalán. Egy názáreti áccsal történt véletlen találkozás azonban más úton indítja el.
 
Minden idők egyik legkelendőbb története, Lew Wallace - Ben Hur: Egy messiási történet című műve milliókat ejtett rabul és kápráztatott el világszerte – mind nyomtatásban, mind a filmvásznon. A klasszikus regény ódivatú prózáját Lew ükunokája keltette új életre a mai olvasók kedvéért. 

(Immanuel Alap.) 352 old. ára: 3.990-ft
Ár: 3.990-Ft
Web ár: 3.591-Ft
Darab:

K.K. - Angyalszárnyak érintése - 3.rész
K.K. - Angyalszárnyak érintése - 3.rész
Szerző:Kingsbury, K.

Az Angyaljárás - sorozat 3. része!
Az orvos tanácsa, és az elkerülhetetlen szívátültetés ellenére Mary Catherine Ugandába költözik, hogy az ottani új árvaházban dolgozzon. Bármennyi ideje van is hátra, azt úgy akarja eltölteni, hogy gyerekeken segíthessen. Különösen azért, mert neki már nem lehet saját gyermeke. Az egyetlen gondot a profi ligában játszó Marcus Dillinger jelenti, akibe sosem állt szándékában beleszeretni. Egészségi állapotának súlyosságáról sem Marcus, sem Mary Catherine többi barátja – Tyler Ames és Sami Dawson – nem szerezhet tudomást. Hacsak egy Angyaljárás-csapat meg nem valósítja a lehetetlent.
Mindeközben Marcus a lelke mélyén meg van győződve arról, hogy Mary Catherine-nel valami nincs rendben. Hónapok óta tartó hallgatás után, egy égi időzítéssel kézhez kapott levelet követően elkeseredett élet-halál küldetésre indul. Sami és Tyler esküvői készülődésének kellős közepén pedig olyan megdöbbentő hírt kapnak, amely mindannyiuk terveit megváltoztatja. Ugyanakkor a közöttük tevékenykedő angyalok azzal a nagyon is valóságos eshetőséggel néznek szembe, hogy nem minden küldetés vihető sikerre.

„Remekül megírt szereplők, akik elhatározták, hogy ki akarják használni életük minden percét. Kingsbury fantasztikus szerző! Ezzel a sorozattal valódi csemegét adott az olvasóinak.”  - RT Book Reviews
 
„Karen Kingsbury újabb remekművet írt szerethető főhősökkel, kiegyensúlyozott és érzelmes pillanatokkal. Az olvasók rajongani fognak e letehetetlen sorozat újabb kötetéért!”  - Library Journal az Angyaljárás című könyvről
 
„Kingsbury régi rajongói és új olvasói egyaránt megszeretik majd legújabb főhőseit, s képesek lesznek azonosulni küzdelmeikkel, melyek akadályozzák őket abban, hogy ráleljenek a beteljesedésre és az örömre.”  - Booklist
 
„Ebben a műben egyszerre csillannak meg az új szerelem lehetőségei és a búcsú könnyei.”  - Library Journal 
 
(Immánuel Alap.) 352 old. ára: 3.450-ft
 
Ár: 3.450-Ft
Web ár: 3.105-Ft
Darab:

K.K. - Kegyelem - 2.rész
Ár: 3.450-Ft
Web ár: 3.105-Ft
Darab:

Keresztutak
Ár: 3.450-Ft
Web ár: 3.105-Ft
Darab:

Rokonaim  vademberek
Ár: 1.400-Ft
Web ár: 1.260-Ft
Darab:

Úrnak szolgái
Ár: 1.899-Ft
Web ár: 1.710-Ft
Darab:


Talált Oldalak: 1 Vissza az elejére 1-től 65-ig (összesen 65)

;