| | |
   Főoldal » Katalógus » Magunkról Kereső:

Good News - TOP 5
 1
 2
 3
 4
 5
Cikkek, hírek
OTP kártya elfogadás

Magunkról

 
Kedves Vásárlóink!
 
Örömmel köszöntjük Önt könyvesboltunk honlapján.
 
Üzletünk a város szívében található - VII. ker. Dob utcában, a 74 szám alatt - , amely a Király és a Wesselényi utca között van. (egy sarokra az Erzsébet körúttól a Keleti pályaudvar felé.) A legnagyobb választékkal a városban!
A mi üzletünk kínálja Önöknek a keresztyén, protestáns irodalom és ajándéktárgyak legjavát.

Címünk:
1073. Budapest, 
VII. Dob u. 74.
Tel/Fax: +36-1-322-32-53
 
Nyitva:
 
Hétfő - Péntek : 10 - 18h
      Szombaton: 10 - 13h


 

Üzletünkben elfogadunk bankkártyát is:
Master Card, VISA, VISA Electron és American Express bankkártyákat.

Magunkról

Boltunk nevét  "Good News" magyarul "Jó hír" külföldi alapítóink iránti tisztelet és az evangélium, azaz Jó Hír terjesztése ihlette.  Üzletünk felekezetközi keresztény könyvesbolt
1997 óta működünk, kereskedelmi tevékenységünket nézve privát vállalkozásként, de határozott missziós elhívással a szívünkben. Természetesen újjászületett keresztények vagyunk és szolgálatnak tekintjük munkánkat.
Könyvesboltunk családcentrikus. Célunk, hogy az egész család - a nagyszülőktől az unokákig - találja meg magának a megfelelő keresztény irodalmat, amely segít saját hitének növekedésében. Minden könyvünkkel szeretnénk arra bátorítani a vásárlóinkat, hogy Jézust Krisztust egyre jobban ismerjék meg, szeressék, Neki szenteljék életük minden mozzanatát.
Hisszük, hogy Jézus Krisztus az egyetlen út az üdvösséghez, amely Isten ingyen kegyelméből, Jézusba vetett hit által adatik.
Polcainkon megtalálhatók a legismertebb keresztény könyvkiadók (szinte) minden könyve, de a szélsőséges, szektás és extrém irodalmat mellőzzük mindkét oldalról. Szolgálatunkat olyan keresztyén hívők alapították, akik engedelmeskedtek Jézus parancsolatának:
"Elmenve szerte az egész világba, és hirdessék az evangéliumot."

Hálásak vagyunk Istennek, hogy napjainkban még működhet egy evangéliumi keresztyén könyvesbolt, ahol megtalálható ennyi értékes, jó könyv, amelyek új életet és célt adhatnak egy reményt kereső ember számára ebben az érték vesztett világban.

Köszönjük megtisztelő bizalmukat és forduljanak hozzánk bátran kérdéseikkel és megrendeléseikkel!

Testvéri üdvözlettel
Kenéz Barna és Tünde
Tovább