| | |
   Főoldal » Katalógus » Hitébresztő » Lennox, J. Kereső:
Good News - TOP 5
 1
 2
 3
 4
 5
OTP kártya elfogadás
Akiket Támogatunk
.
  • Küzdelem az élet értelméért - III.rész
Küzdelem az élet értelméért - III.rész
Szerző: Lennox, J.

Ár: 1.500-Ft

Bónusz pont: 30 Ismertető

Hűségpont rendszer
Az Online Hűségpont Rendszert Önnek találtuk ki!

     Amikor vásárol a Good News könyvesbolt online boltjában, akkor Ön pontokat kap vásárlása után, ami egy virtuális hűségpont számlán gyűlik. Az így szerzett pontokat egy következő vásárlás alkalmával már felhasználhatja, így csökkentve a vételárat, vagy tovább gyűjtheti a pontokat belátása szerint.
Az Online Hűségpont rendszer kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető!
Telefonon, vagy csak emailben leadott rendelések után, valamint a szállítási költség után nem jár hűségpont!
Felejtse el az oldalainkon feltüntetett árakat, hiszen ha már vásárolt nálunk, a jövőben mindig számíthat árkedvezményre a kapott pontjai által!
Megrendelése után a számla összegétől függően rendszerünk rögzíti a megrendeléshez járó pontokat.
Ezek a pontok "függő státuszba" kerülnek, addig nem felhasználhatók, amíg a Good News könyvesbolt Webáruház által nincs jóváhagyva.
A jóváhagyás nem automatikusan történik, hanem manuálisan, az utánvétes átvétel után kb. a vásárlást követő 2-3 héten belül.
A jóváhagyást követően már nem "függő" pontok lesznek, hanem "igazolt" pontok, ami azt jelenti, hogy azonnal fel is használhatja, vagy halmozhatja is.
A személyes Hűségpont egyenlegét bármikor megtekintheti és nyomon követheti azok jóváhagyását a Good News könyvesbolt által.
Az Hűségpont egyenleg megtekintéséhez be kell lépni a rendszerünkbe!
Függő pontjai akkor lesznek jóváhagyva, amikor a megrendelt termék vételárának kifizetése megtörtént.
Kísérje figyelemmel a pontok lejárati határidejét, mely jelenleg a jóváhagyástól számított 60 nap.
Egy alkalmolla beváltható maximális pontok összege 200 pont.

Részletes ismertetőt olvashatja itt: Online hűségpont rendszer
1

Darab:

Küzdelem az élet értelméért - III.rész [Lennox, J.]
Kitől:
Az ön véleménye:
MEGJEGYZÉS: HTML kódot nem fordítja, az fog megjelenni, amit írt!
Osztályzat: ROSSZ
Vissza

Az alábbi kérdésem van a
Küzdelem az élet értelméért - III.rész kiadványról

Küzdelem az élet értelméért - III.rész
Nevem: *
E-mail címem:
Ha rossz címet ad meg,
pl. ékezetes betűt ír nem kapja meg a választ.
*
Kérdésem:
A rendszer elküldi a fenti mondatot, a termék linkjét és képét, Önnek csak a kérdést kell leírnia.
*
 Kérjük, írja be az itt látható betűket.
Ez egy biztonsági lépés a Spam-ek miatt.

 
MODULE_SOCIAL_BOOKMARKS_FACEBOOK_PUBLIC_TITLE

Gooding D. - Lennox J. - Küzdelem az élet értelméért - III.rész

2001-ben jelent meg ennek a könyvnek az első és második része.

Itt a folytatása - a III.rész - , amely a záró kötet. A nemzetközileg is nagy sikert aratott alkotás egyes darabjai önállóan és összefüggés-rendszerükben is megállják a helyüket.
A III. kötet középpontjában az etika kérdéskörének vizsgálata áll. Kiválóan használható az oktatában, a feldolgozást esettanulmányok és témakörönként kérdések segítik. Az olvasót nem csak gazdag tényanyag segíti az eligazodásban, hanem a megfogalmazás természetes eleganciája, közérthető nyelvezete is.
Gooding a belfasti Queens University Ószövetségi Görög Tanszékének nyugalmazott professzora. Szerzőtársa Lennox tagja az Oxfordi Egyetem Green College-jának és a Whitefield Intézetnek.

(Evangéliumi kiadó) 342 old. ára: 1.500-ft


Kenéz Barna
2013 szeptember 25, szerda
David Gooding és John C. Lennox professzorok miatt nem tudom azt mondani, hogy az Evangéliumi Kiadónak nincsenek nívós könyvei: a két szerző már sokadik munkája jelenik meg az egyébként fundamentalista szellemiségű köteteket terjesztő kiadótól. Az élet értelmének keresése – ha jól csinálják – nem kis küzdelemmel jár az ember számára. A szerzőpáros ennek megfelelően nem is kíméli az olvasókat, és a kissé áttekinthetetlenül tördelt könyvsorozat utolsó részében igyekszik számos problémás területet igen mélyen átnyálazni. A harmadik kötet első felében morálfilozófiai kérdések sorakoznak. Tulajdonképpen etikai rendszerekkel ismerkedhet meg az olvasó, illetve ezek erős és gyenge oldalaival, előnyeivel és hátrányaival egyaránt. (Ezek közül talán Immanuel Kant felfogását emelném ki, mely a kategorikus imperatívusz néven közismert. Keresztények is találhatnak benne gyöngyszemet!) A szerzők elég alaposan járják körbe témájukat, ráadásul az egész morálfilozófiai kérdéskör legvégén olyan mindennapi életből vett gyakorlati példákban is elmélyednek, mint a különféle szexuáletikai kérdések, a foglalkozásetika, kereskedelmi etika (mit jelent erkölcsösen viselkedni az üzleti életben), vagy akár az etika szerepe a sportvilágban. A kötet második felében már a teológiai kérdéseké a főszerep. Itt vallástörténeti, vallásfilozófiai és – a szerzőktől nem meglepő módon – apologetikai témák jönnek felszínre. A koncepció először a világvallások marginális pontjait veti össze, vizsgálati módszerében különveszi a politeista és monoteista hiteket. Ezután az Újszövetség történeti hitelességével, Krisztus halálával és feltámadásával, a csodák kérdésével foglalkozik. Mindeddig a könyv számomra igen pozitív csalódás volt, és ha nem is értettem mindig egyet a szerzők következtetéseivel, nagyra értékeltem azt a mélységet, amivel az etikai-teológiai problémákat körbejárták. Jót tett volna a könyvnek, ha ezen a ponton véget ér, ám sajnos nem ez történt. Az utolsó két fejezet, mely a világban jelenlévő szenvedés kérdéseire reflektál, sajnos egyre erősödő módon az eddigi racionális érveléstechnikából egy néha szentimentális prédikálásba fordul át. Nem rossz dolog a jó igehirdetés, csak nem egy ilyen könyvben. Pont úgy, ahogy a heti TV-műsort tartalmazó újságban sem festene jól, ha a szerkesztők egy adott televíziómárka mellett kezdenének kardoskodni, hogy az adást csakis azon érdemes nézni. Ha egy szigorúbb lektor kezében megszaladt volna a toll a könyv végét illetően, egy remek és minden szempontból vitára, továbbgondolásra érdemes munka lenne a kezünkben, amit a kiadó egyébként igen méltányolandó módon nagyon olcsón forgalmaz hazánkban. Utóbbiért külön kalapemelés jár részemről. Sytka

Talált Oldalak: 1

Megjelenítve 1-től 1-ig (összesen 1 ismertető)


Azok a vásárlók akik megvették a terméket még ez(ek)t is rendelték.

Újdonságok
Kikezdhetetlen bizalom
Kikezdhetetlen bizalom
cikkszám:Meyer, Joyce
Ár: 2.950-Ft
Web ár: 2.655-Ft
Vertikális gyülekezet
Vertikális gyülekezet
cikkszám:James MacDonald
Ár: 2.900-Ft
Web ár: 2.610-Ft
Biblia magyarázó jegyzetekkel - Új!
Biblia magyarázó jegyzetekkel - Új!
cikkszám:
Ár: 9.900-Ft
Web ár: 8.910-Ft
A dzsungeldoktor leopárd-közelben
A dzsungeldoktor leopárd-közelben
cikkszám:White, Paul
Ár: 1.200-Ft
Web ár: 1.200-Ft
Isten üzenetei édesanyáknak
Isten üzenetei édesanyáknak
cikkszám:
Ár: 2.900-Ft
Web ár: 2.610-Ft