| | |
   Főoldal » Katalógus » Szerződés elállás Kereső:

Good News - TOP 5
 1
 2
 3
 4
 5
Cikkek, hírek
OTP kártya elfogadás

Szerződés elállás

Elállási jog
A 45/2014 (II.26) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül (számla ellenében). A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
A termékeket csak a sértetlen állapotban a számla, vagy annak másolata ellenében 14 napon belül tudjuk becserélni . Elállás esetén, ha az áru a nem rendeltetésszerű használatból eredően megsérül, a Good News követelheti kárának megtérítését. A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Megrendelőt terheli. Az utánvéttel küldött csomagokat nem áll módunkban átvenni. A sérült, hibás kiadványokat mindenesetben visszacseréljük.


Garancia
Az Ön által megrendelt könyvekre és egyéb árucikkekre a Good News minőségi garanciát vállal. Ez azt jelenti, hogy ha a megrendelt könyv nyomdai hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt Önnek díjmentesen kicseréljük. Ehhez Önnek elég bemennie az üzletünkbe, vagy visszaküldenie a címünkre, a mi költségünkre. Kérjük, a számlát, vagy annak másolatát vigye magával, vagy tegye be a csomagba! Ha már nem található a készletünkben hibátlan példány, Önnek lehetősége van másik könyvet választani a hibás helyett. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek.

Ha Önnek esetleg nem felel meg a megrendelt könyv, és másra szeretné kicserélni, akkor ezt szintén megteheti az üzletünkben díjmentesen, vagy postafordultával az internetes áruházon keresztül is, de sajnos ebben az esetben a postai költséget nem tudjuk vállalni. A könyv árát nem tudjuk visszatéríteni, annak értékét teljes egészében szíveskedjen levásárolni! Az áruházban szereplő kiadványok adatait a lehető legnagyobb gondossággal ellenőrizzük, de az esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, a tévedés jogát fenntartjuk.
Tovább